Hétfő óta keresnek egy eltűnt edelényi egyetemista lányt

Vágólapra másolva!
A család napok óta kétségbeesetten várja, hogy Magyari Flóra Tímea hazaérjen. Az egyetemista lány barátját is kihallgatták már a rendőrök. A Bors úgy tudja, hogy a fiatal lány ügyet intézni indult el hétfő reggel Egerbe Edelényről, azóta nem tudják, hol van.
Vágólapra másolva!

Magyari Flóra Tímea az egri Eszterházy Károly Egyetemre indult Edelényből, de a családja hétfő reggel óta nem tud róla semmit.

"A szakdolgozatát akarta átvenni, többek között ezért akart bemenni az egyetemre. Biológia szakra járt, de tavaly jelentkezett egy borász képzésre is.

- mesélte a Borsnak a 28 éves lány apja.

A fiatal lány tavaly szeptemberig albérletben élt Egerben, de azóta hazaköltözött. Több éve van egy barátja is, akit a rendőrök már kihallgattak, de ő sem tud róla semmit.

Nem volt zaklatott, furcsán sem viselkedett, nem tudjuk, hogy mi történhetett vele, de nagyon szeretjük, és reméljük, hogy mielőbb hazakerül" - mondta aggódva az apja.

Magyari Flóra eltűnésekor bézs színű kabátban, téglaszínű kesztyűben, kék farmernadrágban, fekete csizmában volt, ridikül méretű fekete női táska volt nála, benne minden iratával.