Egy vendéglő előtt esett egymásnak két férfi és családtagjaik kedden

Vágólapra másolva!
Kedden két férfi, apa és fia támadt a haragosukra. A férfit támadói minden kezükbe kerülő eszközzel bántalmazták, amivel csak tudták. A két férfi letartóztatását javasolja az ügyészség.
Vágólapra másolva!

Május 4-én este a fiatalabbik férfi autózott egy faluban, amikor meglátta a szintén autóban ülő haragosát.

Mindketten megálltak a közeli vendéglő előtt, kiszálltak az autóból és vitatkozni kezdtek.

A vita közben a fiatal férfi elővett egy kést és azt mondta haragosának, hogy:

Ekkor a férfi az autójához lépett és elő akart venni egy fahusángot, válaszul a fiatal férfi a csomagtartóba szúrta a kését és megvágta a férfi alkarját. A megvágott férfi ekkor segítségül hívta a rokonait, mire a fiatal férfi rokonsága, köztük az édesapja is megjelent a helyszínen.

Többen szerszámokkal, vascsővel, lapáttal, nyújtófával voltak felfegyverkezve, mindkét társaságban.

A vita során a fiatal férfi és az édesapja egy-egy vascsővel többször fejen és lábon ütötték a társaság egyik tagját, a haragosukat pedig ököllel és lapáttal verték. A verekedésben több olyan személy is részt vett, akit eddig még nem tudtak beazonosítani a rendőrök.

A vita lezárásaként a haragosukat megdobták egy biciklivel,

a férfi a többszörös bántalmazás során 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A verekedés végére egy 25-30 fős feldühödött csoportosulás alakult ki a vendéglő előtt. Az apával és fiával szemben, a felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt

az ügyészség, bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel javasolja a bíróságnak, hogy rendeljék el a két férfi egy hónapos letartóztatását.