Vásárlók előtt bilincselték meg a betörőt egy józsefvárosi plázában - videó

Május 4-én, fényes nappal fogtak el egy 49 éves férfit egy józsefvárosi plázában, aki ellen betörések miatt adtak ki elfogatóparancsot
május 4-én, fényes nappal fogtak el egy 49 éves férfit egy józsefvárosi plázában, aki ellen betörések miatt adtak ki elfogatóparancsot
Vágólapra másolva!
Egy józsefvárosi plázában fogták el a székesferhévári M. Imrét május 4-én a BRFK XVIII. kerületi nyomozói a XII. és XVII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével. A vásárlók előtt megbilincselt férfi ellen betörések miatt adtak ki elfogatóparancsot.
Vágólapra másolva!

A 49 éves férfi még tavaly nyáron, 2021. július 14-én betört egy XVIII. kerületi házba, ahonnan ékszereket, bizsukat, aranyozott evőeszköz-készletet lopott. A megalapozott gyanú szerint december 13-án Kőbányán is ő tört be egy házba, ahonnan pénzt és egyéb tárgyakat vitt el.

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki M. Imrét. Őrizetbe vették, és kezdeményezték az ügyészeknél letartóztatása indítványozását. A férfi bűnügyi felügyelet alá került.