Sebestyén Balázs szerint a házasságot nem a jelenkorra találták ki

Vágólapra másolva!
A RTL Klubból ismert riporter szerint a házasságot még ma is sokan erőltetik, és vannak, akik ezt sikeresen - idézet jön - "menedzselik". Mindezt egy rádióműsorban fejtette ki. Mint ismert: a rendkívül kedvező magyar házassági adatok Sebestyén Balázs "elméletét" nem igazolják.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc a Balázsék című reggeli rádióműsor csütörtöki adásában elmélkedtek a házasságról, a Mandiner beszámolója szerint.

Forrás: Mandiner

A műsorban felvetődött többek között a „legális elhajlási engedély" is; Sebestyén Balázs szerint ez gyakorlatilag „legális megcsalást" jelent, ami, ha „oda-vissza történik", akkor az sokkal őszintébb, mint a jelenlegi házasságok, párkapcsolatok.


– fogalmazott az RTL Klubból is ismert Sebestyén Balázs, aki szerint a mai napig sokan „erőltetik" a házasságot, és „vannak, akik ezt sikeresen menedzselik".

A műsorban elhangzott az az álláspont is, miszerint a házasság „akkor történik, ha a legboldogabb vagy", onnantól kezdve pedig „van egy folyamatosan lefelé ereszkedő íve".

Szerencsére a rendkívül jó magyar házasságkötési adatok nem az RTL Klub riporterének véleményét támasztják alá.