Molnár Áron a Soros-szervezetek erőszakos módszereivel provokál

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Budapest, Molnár Áron, Noár, színész
Molnár Áron
Vágólapra másolva!
A Soros-szervezetekéhez hasonló kampányokat folytat Molnár Áron, akinek a "noÁr" nevű portálját is a liberális NGO-kéra emlékeztető módon építették fel. A kiemelt témák közé tartozik az LMBTQ életforma és a migráció népszerűsítése. Molnár Áront nagyjából tíz évvel ezelőtt zavarta el a Vígszínház, azóta elsősorban a baloldali aktivizmusból próbál megélni.
Vágólapra másolva!

A baloldal bábáskodásával szervezett tüntetéseknek és egyéb megmozdulásoknak már szinte védjegyévé vált Molnár Áron fellépése. A mérsékelten sikeres színészből lett aktivista nyilvános szereplései alkalmával előszeretettel játszik a jobboldal elleni gyűlöletkeltésre, és bevett eszközei közé tartozik az artikulátlan ordítozás is.

Molnár Áron Fotó: Polyák Attila - Origo

Molnár Áron - hiszen színészként megbukott - elkezdte magát Noárnak neveztetni, majd noÁr néven egy honlapot is indított három éve, amelyet a "jogvédő" NGO-kéhoz hasonlóan építettek fel. A Soros-szervezetekére emlékeztető projektek között olyanok találhatók, mint a kórház- és iskola örökbefogadás, vagy az aktivista találkozó. A portál olyan, kedvenc liberális "ügyek" mellett kampányol, mint a klímavédelem, a hajléktalankérdés, a rasszizmus, a migráció, vagy a „kultúra függetlensége". Emellett jó pénzért árulják a saját termékeiket: a felkiáltós jeles noÁr póló 12 ezer forint, a vászontáska 8, a kapucnis pulóver pedig 17 ezer. A noÁrban egyébként több tucat főnyi stáb dolgozik, akik között találhatók például adománygyűjtési tanácsadók, social média felelős, ügyvéd, valamint pénzügyes és kontrollingos szakember is.

Vagyis, van Molnár Áron szélsőbalos szervezetében pénz bőven.

Érdemes megjegyezni, hogy Molnár Áron felesége – aki a noÁr koreográfusa is – tánctársulatát Soros György is támogatta. A Duda Éva Társulat négymillió forintot kapott az amerikai milliárdostól 2019-ben. Nem meglepő, hogy az aktivista kiérdemelte Soros György alapítványának elismerését, hiszen az elmúlt években Molnár a spekuláns számára különösen kedves témákban fejtett ki kampánytevékenységet. Bár a portálján olvasható bemutatkozó szövege szerint a kormány migráció-ellenessége motiválta Molnár közéleti aktivitását, elsősorban mégis az LMBTQ témát népszerűsítette az elmúlt években. Emlékezzünk: Molnár Áron méég 2014-ben – tehát jóval a noÁr-mozgalom indulása előtt – Kerényi Imrének címzett egy gúnyos rap-dalt, miután a nagy színházrendező a Színház- és Filmművészeti Egyetemen meglévő meleglobbiról beszélt. Korábban pedig a sikeres és népszerű publicistát, Bayer Zsoltot nevezte baromnak, amiért a publicista a genderpropaganda visszásságairól értekezett.

Molnár Áron visszatérő felszólalója a Pride felvonulásoknak is, idén februárban pedig a Valentin-nap alkalmából egy LMBTQ életformát népszerűsítő rap-videoklipet is készített, A szerelem nem szorítható a négy fal közé címmel. A felvételt úgy harangozta be, mint amely a „melegellenes gyermekvédelmi törvényre rezonált". (Itt már a cím is tipikusan baloldali hazugság: nem volt melegellenes törvény, csak gyermekvédelmi.)

Duda Éva

Az év elején az „LMBTQ történeti hónap videóihoz" egy beharangozó anyagot is megosztott. Molnár rendszeresen hallatja a hangját olyan ügyekben is, amelyekben nem rendelkezik kellő jártassággal, s ilyenkor a hiányzó kompetenciáját jellemzően alpárisággal, vagy primitív stílussal próbálja elfedni. Az ukrajnai háború kapcsán februárban úgy fogalmazott egy videójában, hogy „Kicsit sok lett a duma és az okoskodás, miért tette Putyin amit tett". Ugyanezen a felvételen egyébként a Migration Aid akcióját is népszerűsítette.

Molnár Áront szellemesen nevezte a kontra.hu-ban Megadja Gábor az Öt című műsor hülyegyerekének. Ugyanis Molnár négy másik, egyébként baloldali ember társaságában szerepelt az Öt című ATV-műsorban. Azonban annyi ostobaságot beszélt, olyan tájékozatlan volt, annyira nyilvánvaló volt, hogy enyhén szólva nem túlságosan okos ember (legfeljebb ügyes), hogy a többiek szégyellték és egyszerűen (nincs rá jobb szó) kiröhögték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!