A CPAC Hungary igazi magyar sikertörténet

ORBÁN Viktor
Dallas, 2022. augusztus 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
A magyarországi baloldali sajtó az elmúlt időszakban azzal volt elfoglalva, hogy Magyarország Kormányát és a jobboldali újságírókat oroszbarát propagandaszócsőként mutassa be, és ennek a narratívának a mentén folytassa a közéleti hergelést. Ezzel szemben a valóság az, hogy idén is megrendezésre kerül Magyarországon az amerikai és a nemzetközi jobboldali politika legrangosabb rendezvénye, a CPAC.
Vágólapra másolva!

A CPAC magyarországi szervezése azt bizonyítja, hogy

Magyarország Kormánya és a magyar jobboldal komoly szövetséges hálózatot épít nyugati partnerekkel, ellensúlyozva a dollárbaloldal bekötöttségét a Soros-szervezetekhez és a woke-ideológiának egyre inkább aláfekvő, háborúpárti amerikai baloldalnak.

Az Alapjogokért Központ munkájának köszönhetően megrendezésre kerülő konferencián azok a fontos nyugati politikai szereplők személyesen is jelen lesznek, akik a nemzeti értékekért, a nemzeti szolidaritásért, Magyarország sajátos hagyományainak és kultúrájának megőrzéséért, a nemzetközi békéért küzdő magyar kormány támogatói lehetnek a világpolitika porondján.

Dallas, 2022. augusztus 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban, 2022. augusztus 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezt a célt a kormány mindig szem előtt tartva cselekszik a nemzetközi politikai térben.

A Magyarországon másodszorra megrendezésre kerülő Conservative Political Action Conference, a CPAC igazi sikertörténet a magyar diplomácia számára.

A CPAC egy konzervatív politikai fórum, ahol magyar, amerikai és más nemzetiségű békepárti, konzervatív gondolkodók és sztárpolitikusok szólalnak fel.

Az idei résztvevők egyik húzóneve a Republikánus Párt karakteres politikusnője, Keri Lake korábbi arizonai kormányzójelölt, akit Donald Trump volt és esélyesen leendő amerikai elnök nagy valószínűséggel alelnökjelöltjéül választ majd a jövő novemberben esedékes választásokon az Amerikai Egyesült Államokban. De beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke; Irakli Garibashvili, Georgia miniszterelnöke; Eduardo Bolsonaro, Dél-Amerika konzervatív közösségének vezéralakja; Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke; Andrej Babiš volt cseh államfő és még sok más, a világpolitika vonatkozásában is kiemelkedő politikus.

A második CPAC Hungary már bejelentett előadóinak listáját az alábbi oldalon tekinthetik meg:

https://www.cpachungary.com/eloadok