Orbán Ráhel gyerekeiről és édesapjáról mesélt

Orbán Ráhel - jön a harmadik baba
Vágólapra másolva!
Interjút adott a Blikknek Orbán Ráhel, ebben gyerekeiről mesélt, de azt is elmondta, milyen tanácsokat kap édesapjától, és milyen nagyapa a miniszterelnök.
Vágólapra másolva!

Egy éve nyitotta meg a bababoltját Orbán Ráhel, aki a következő évek üzleti tervéről is beszélt a lapnak.

Az interjúban természetesen szóba került a miniszterelnök édesapa is, akiről a lánya elmondta, hogy nem ad üzleti tanácsokat, de támogatja, ahogy az elmúlt években is. Mint kiderült, Orbán Viktor még nem járt a babaüzletben, de

büszke a lánya teljesítményére, és akkor a legboldogabb, ha az unokáival töltheti a szabadidejét.

"Édesapám sok időt tölt a gyerekeimmel, rengeteget beszélget, játszik velük. Nagyon jó nagypapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy élő kapcsolatuk van a gyerekeknek a nagyszülőkkel. A legutóbbi hétvégén egyébként nagy tollaslabdameccset vívott az unokáival" - mondta Ráhel.

Három gyerek, három egyéniség

Gyerekeiről is mesélt, mint mondta, lassan hétévnyi tapasztalata van a gyereknevelés terén, hiszen Alíz hamarosan hétesztendős lesz, míg Anna Adél öt, Bertalan pedig három éves. Különböző korú és igényű gyermek, van, aki nyugodtabb, akad, aki inkább a mesékért rajong, és van, aki a sportért - mondta róluk.

Nagyon szeretek például a szabadban lenni velük, most már beindult a biciklizés, a rollerezés. Jelenleg a nagy kedvenc a sárkányeregetés. Rengeteget sétálunk együtt, de sokat társasjátékozunk is, olyanokkal, amikkel mindannyian tudunk játszani. Ilyen például az UNO-kártya, ami ugyancsak nagy kedvenc.

A teljes interjút ITT olvashatja el.