Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt vannak a részletek: elképzelhetetlenül aljas és embertelen volt az angyalföldi gyilkos

T. Róbert, Türk Róber
Vágólapra másolva!
Tegnap nem sokkal dél után a rendőrség a III. kerületben elfogta azt a 35 éves férfit, aki a gyanú szerint csütörtök este brutálisan meggyilkolta a barátnőjét egy angyalföldi lakásban. A férfi az elmúlt napokban bujkált, a rendőrség pedig hajtóvadászatot indított ellene. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség a bejelentés után 6 perccel a helyszínen volt, ahol holtan találtak rá a 27 éves nőre - mondta el a néhány perce végetért sajtótájékoztatóján a rendőrségi szóvivő.

A rendőröknek már a szemle alatt a látókörébe került a 35 éves férfi, akit tegnap elfogtak - tette hozzá Csécsi Soma.

Július 18-án dél körül érkezett bejelentés, hogy a Római-parton látták a férfit. A rendőrök elkezdték a környék terület teljes átfésülését és 12 óra 50 perckor megtalálták és elfogták.

A férfi azt mondta, hogy a tette után az aquincumi vasúti feljáróra ment fel és öngyilkos akart lenni. Ezután egy romos épületben bujkált. A kihallgatásán teljeskörű beismerő vallomást tett és azt is

elmondta, hogy a gyilkosság után kiment az utcára, ahol észrevette, hogy esik, ezért visszament a lakásba, magához vett egy esernyőt és csak ezután indult el újra.

A rendőrség kezdeményezte a letartóztatását.

Féltékenység miatt ölhetett a férfi

A hajtóvadászat ideje alatt számos részlet derült ki a feltételezett gyilkosról és az áldozatával való kapcsolatáról. Ahogy korábban már megírtuk, a pár az interneten ismerkedett meg és pár hónapja voltak csak együtt, a nő nemrég tért haza Olaszországból.

Forrás: facebook.com/ Róbert Türik

A közösségi oldalaikon közzétett képeik alapján felhőtlen volt a kapcsolatuk, rengeteg közös programon vettek részt, azonban a barátaik és ismerőseik szerint ez csak a látszat volt, mivel

a férfi nagyon féltékeny volt, csak magának akarta nőt és az sem tetszett neki, hogy Petra jó kapcsolatban maradt az exével.

Petra nem viselte jól a féltékenységet, állítólag az egyik barátjának azt mondta, hogy szakítani akar a férfival.

A pár a nő angyalföldi, Véső utcai lakásában volt csütörtökön délután. A szomszédok ordibálást, kiabálást hallottak, majd egyszer csak síri csend lett.

A rendőröket végül az áldozat édesanyja hívta ki, aki nem tudta elérni a lányát. Miután fény derült a gyilkosságra, a férfi ellen elfogató parancsot adtak ki. Az elmúlt napokban többen is látni vélték a XIII. kerületben, azonban végül Óbudán kapták el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről