Az unokahúgát erőszakolta meg egy soproni férfi

bűnözés, erőszak, szexuális erőszak, erőszakoló, illusztráció
Close up of a man adjusting his pants after a sexual abuse, with woman laying in the ground behind the rapist. Rape and Sexual abuse concept
Vágólapra másolva!
A 17 éves lány átmenetileg lakott a rokonánál és annak feleségénél. A férfi az egyik éjjel, részegen rátámadt az alvó lányra és megerőszakolta. A lány csak két évvel később mert beszélni a történtekről.
Vágólapra másolva!

A lány 2020 nyarán átmenetileg a férfi soproni otthonában lakott. Az egyik este a lány a férfival és annak feleségével egy házibuliban voltak. Amikor hazaértek, a férfi a részegsége miatt nem tudott felmenni a feleségével a tetőtéri hálóba, hanem a nappaliban feküdt le, ahol az unokahúga is aludt.

A hajnali órákban odament a lányhoz, a tiltakozása ellenére levetkőztette és megerőszakolta.

A lány csak két évvel később, tavaly augusztusban mondta el a történteket a nagymamájának, aki feljelentést tett a rendőrségen.

A bíróság első fokon kiskorú, felügyelete alatt álló személy elleni szexuális erőszak miatt 7 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit, valamint végelegesen eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel érintkezhetne. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős, az ügy másodfokon, a Győri Ítélőtáblán folytatódik - írja közleményében a Győri Fellebbviteli Főügyészség.