Félholtra verte barátját a jánoshalmi férfi, mert annak megtetszett az élettársa

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi egy éve egy barátjával iszogatott a jánoshalmi házában. A vendég későn este indult haza, de éjszaka visszament. Úgy érezte, barátja élettársa közeledni akar hozzá. Rosszul tette. A féltékeny nő párja másnap majdnem halálra verte.
Vágólapra másolva!

A férfi, aki úgy érezte, hogy tetszik a házigazda párjának, még az italozás éjszakáján

bekopogott azon az ablakon ahol a nő aludt, de választ nem kapott.

Ezután a férfi egy másik ablaknál próbálkozott, ezt már a házigazda hallotta meg, aki egy rövid beszélgetés erejéig beengedte ismerősét a házba, de aztán a vendég ismét elment.

Másnap kora délután a férfi visszatért, a házigazda pedig a konyhában kérdőre vonta, hogy előző este miért kezdett ki az élettársával. Amikor a barát közölte, hogy nem csinált semmit, a másik férfi arcon ütötte.

Az ütés olyan erejű volt,hogy elesett és beütötte a fejét a mosogatószekrénybe, majd a padlóra zuhant, ahol még több rúgást kapott.

A verés olyan brutális volt, hogy életveszélyes állapotba került. A lépe annyira súlyosan megsérült, hogy azt ki kellett venni.

Az ügyészség indítványozta, hogy az agresszív férfi ítéljék letöltendő börtönre.