Vascsővel támadt a volt élettársára egy kecskeméti férfi - videó

Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi meg akarta szerezni a volt élettársa kocsiját, ezért amikor meglátta egy autómosóban odament hozzá, és egy vascsővel rátámadt. Miután megszerezte az autót összetörte a csővel.
Vágólapra másolva!

A férfi nem sokkal azután, hogy a bíróság jogerősen börtönbüntetésre ítélte, tavaly júniusban, az egyik este meglátta az élettársát egy autómosóban. A szakításuk után ő is akarta az autót, ezért odament a nőhöz és számon kérte.

Elővett egy 1 méteres vascsövet, amit ütésre emelve indult meg a nő felé, közben azzal fenyegette, hogy megöli.

A nő ettől megrémült, a férfi pedig ezt kihasználva beült a kocsiba és olyan sebességgel indult el vele, hogy az első ajtóhoz csukott mosópisztolyt és annak a csövét kiszakította.

Ezek után a férfi a vascsővel több helyen összetörte az autót, amivel 350 ezer forintos kárt okozott.

Végül elvette a nő táskáját és elment a mosóból. A táskában benne volt a nő pénze és az iratai is. A nő a szomszédos benzinkúton kért segítséget.

A nyomozás közben kiderült, hogy a férfi 2021 szeptemberében kirabolt egy másik férfit Kecskeméten.

A férfi a közösségi oldalon ismerkedett meg egy „nővel", azonban a megbeszélt találkozón a rablóval találta szemben magát. A támadó lefogta és megfenyegette a férfit, aki emiatt 217 ezer forint készpénzt adott oda.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, rablás és rongálás miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.