Bűzben és mocsokban él a pedofil békési tanár 13 éves áldozata

"Vissza akarom kapni a lányomat!" – tanára és apja is zaklatta a 13 éves Lillát, édesanyja a végsőkig küzd érte, békési történelemtanár, szexuálisan zaklatás
Vágólapra másolva!
Nevelőapja mellett borzalmas fiatalkorról számolt be az a 20 éves fiatal, akinek húgát történelemtanára és apja is megrontotta Békésben. Anyjával együtt minden percben a telefont lesik, csak a pillanatot várják, mikor menthetik ki Lillát.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta annak a 13 éves kislánynak az esete, akit történelemtanára és apja is megrontott egy békési településen.

Először a lány történelemtanára bukott le gyomorforgató tetteivel, azonban hamarosan kiderült, hogy a gyermek apja, Erik is molesztálta Lillát, mi több, tanárának is ő adta el a kisiskolást.

A Ripostnak nyilatkozott a lány 20 éves féltestvére, aki még kisfiúként együtt élt a nevelőapjával. Borzalmas emlékeket őrzött erről a korszakról:

"Mindenhol kutyák és macskák voltak,

– mesélte a fiatal férfi, akit sokkoltak a húgával történtek, ahogyan az is, hogy jelen pillanatban is abban a házban kell élnie, ahol a szörnyűségek történtek vele.

Az anyja titokban készített fotót Lilláról Forrás: Ripost

"Szörnyű belegondolni, hogy a testvérem még mindig ebben a környezetben él. Itt rendezett, tiszta otthon várná, mindannyian dolgozunk, és soha nem bántaná senki. Tudjuk, hogy nehezek lesznek az első idők, mert Lilla biztos retteg, és számolunk az agresszív reakcióval, de bármit megteszünk, és a világ összes idejét rászánjuk, ha kell" – szögezte le.

A Pesti Srácok írt először arról, hogy egy békési általános iskola történelemtanára éveken keresztül szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt. Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából az derült ki, hogy ő maga is megerőszakolta, 10 évesen ő vette el a szüzességét. Azt még nem tudni, hogyan került a kislány a tanár lakására, de egy olyan pletyka terjed, hogy az apja ajánlotta fel neki. Mindkét férfit letartóztatták.