A feleségét terrorizáló, zsaroló Magyar Péter tüntetett Budapesten

Vágólapra másolva!
Miután egy összevágott, értékelhetetlen felvételt közzétett Magyar Péter, amelyben megfélemlített felesége szájába adott egyébként súlytalan mondatokat, Varga Judit megírta a Facebookon: exférje rendszeresen verte, övcsattal ütötte, fenyegette, zsarolta. Nem akarta Magyar Péter a válást, hiszen feleségére felkapaszkodva szerzett magának állásokat az egyébként sikertelen ember. Most pedig előre menekül, pontosabban egy tüntetésbe.
Vágólapra másolva!

A Markó utcában néhány száz ember előtt zavart beszédet mondott. Megismételte azokat a hazugságokat, amiket az ügyészség részletesen cáfolt. Majd bejelentette, hogy kioszt 300 darab fáklyát. És újabb beszédeket ígért. Könnyen lehet, hogy a bukott szocialista igazságügyi miniszter, aki Magyar Péter ügyvédje, Bárándy Péter is beszélni fog. 

Először azt mondta az exférj, hogy a Kossuth téren fog beszélni, viszont közben felfogta, hogy a Kossuth tér túl nagy, a "tömeg" meg nagyon kicsi, ezért inkább a Vértanúk terét választotta, ahol néhány száz ember kényelmesen elfér. Hogy a feleségét ütlegelő exférj szimpatizánsai jobb kedvre derüljenek, Nagy Ervin RTL Klub-sorozatszínész, a baloldali tüntetések sztárja előadott egy Geszti Péter-Dés László slágert.

A magyar-koszovói (tét nélküli, azaz barátságos focimeccsen) nagyjából 60 ezren vannak. Nem hatszázan, hanem hatvan ezren...

A kicsi téren újból beszélni kezdett Magyar Péter, az ügyészségtől kezdve a kormányig mindenkit szidott. Arról valahogy nem beszélt, hogy miért verte, zsarolta és hallgatta le a saját feleségét. Igaz, szerény méretű rajongótábora ezt nem is kérdezte tőle.

Fél nyolc körül a tüntetéske befejeződött. Magyar Péter elégedetten hazamehet, hiszen néhány százan meghallgatták elmélkedéseit.