A Magyar Péter mellett rikácsoló Nagy Ervin régóta a baloldal kedvenc celebaktivistája

Vágólapra másolva!
Nagy Ervin sorozatszínész évek óta a baloldali világ egyik meghatározó politikai aktivistája és agitátora, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sértődött, agresszív exférj Magyar Péter rendezvényén is rikácsolt a színpadon. Az RTL klubos celeb megfordult már Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter mellett, David Pressman, az Egyesült Államok magyargyűlölő nagykövete is meghívta magához, Volodimir Zelenszkijt pedig egyik példaképének tartja. A baloldali hisztériakeltéseken rendszeresen ott van az első sorban, folyamatosan becsmérli és trágár szavakkal illeti a jobboldali embereket, magáról pedig azt gondolja, hogy egy egész ország szereti és tiszteli.
Vágólapra másolva!

A mindenhonnan kikopott, tévéműsorban hülyére vert baloldali celeb, Nagy Ervin volt az egyik első, aki beállt az exférj Magyar Péter mögé, ezzel megadva az irányvonalat, hiszen az RTL Klub sorozatszínésze minden baloldali megmozduláson ott van, így bármit is hazudik a sértődött, erőszakoskodó exférj, egyértelműen baloldali politikát folytat, a gyurcsányi múlt emberei által támogatva.

Az exférj március 15.-i rendezvényén Nagy Ervin arról beszélt, hogy ő az első fecske, ezt azonban nehéz elhinni annak fényében, hogy milyen brutális mennyiségű pénzt költött Magyar Péter a rendezvényére, hiszen egyértelmű, hogy ezt saját zsebből nem tudta volna fedezni (saját bevallása szerint is csak néhány millió forintot adott), így minden bizonnyal a már jól bevált baloldali mikroadományok rendszerét használták a csillagászati költségek fedezésére.

Nagy Ervin egy ponton azt hitte, hogy focimeccsen van, rikácsolása után agresszíven csókolta meg a kokárdát

Az RTL klub sorozatszínésze szerint a sértődött exférj minden olyan dolgot megtestesít, amivel ő közösséget tud vállalni. Ez nem meglepő, hiszen Magyar Péter ugyanazokat az üres frázisokat pufogtatta, mint a baloldali pártok már hosszú évek óta, semmi újat nem mondott, a cél továbbra is az, hogy a háborúpárti, a gyermekvédelmi intézkedéseket nem támogató, a jobboldali értelmiségieket deportálással és vagyonelkobzással fenyegető, szemkilövető baloldal kerüljön hatalomra.

Nagy Ervin szerint ugyanis ez jelképezi a magyar politikai közepet, ami valójában csak egy marketingszöveg a választópolgárok megtévesztésére. Arra számítanak, hogy majd az emberek nem jönnek rá arra, hogy valójában ki mozgatja a szálakat a háttérben. Emlékezzünk csak vissza a Momentum nevű baloldali párt számtalan kinyilatkoztatására, amikor arról beszéltek, hogy meg kell újítani az ellenzéki térfelet, miközben Gyurcsányékkal szövetkeztek.

A sorozatszínész egyébként rendszeresen nevét adja mindennemű baloldali pánikkeltéshez, riogatáshoz és hisztériához. A 2022-es október 5-én tartott baloldali tüntetésen például a pedagógusok levadászásáról beszélt, ami természetesen beletartozott a gyurcsányista narratívába. A hisztériakeltést a baloldali politikusok mellett a sorosdollárokból működő magyar propagandaoldalak is buzgón végezték, miközben a valóság az, hogy 2010 óta folyamatosan növekszik a tanárok és óvodai dolgozók bére.

Karácsony Gergely előtt hajlong Nagy Ervin baloldali celebaktivista 

Éppen a baloldal volt az, akik miatt nem jöhetett létre korábban a kormány által tervezett történelmi béremelés, hiszen az olyan baloldali politikusok, mint a havi 6 milliós fizetésből Brüsszelben Magyarország ellen küzdő Donáth Anna és Cseh „Katka”, valamint Gyurcsányné úton útfélen hátráltatta a magyaroknak jogosan járó pénzek kifizetését. A nemzeti kormány ennek ellenére minden idők legnagyobb fizetésemelését hajtotta végre a tanárok és óvodai dolgozók körében.

Így már idén februártól a pályakezdők jogszabályban meghatározott legkisebb bére gyakornokként bruttó 528 ezer forint lesz.

Pedagógus I. kategóriában legkevesebb 538 ezer forintot, pedagógus II. fokozatban 555 ezer forintot kereshetnek az oktatók és nevelők, míg a mesterpedagógusok fizetése 630 ezer forintról indul, a kutatótanárok bérének alsó határa pedig 750 ezer forint lesz. Ez a döntés mintegy 140 ezer magyart érint és a folyamat nem áll meg, mert a nemzeti kormány vállalása szerint 2030-ig a diplomás átlagbérrel együtt mozgatja a tanárok fizetését.

Nagy Ervin, a baloldal többi tagjához hasonlóan az erőszaktól sem zárkózik el, sőt, még buzdítja is az embereket arra, hogy ha valami éppen nem úgy van, ahogy ők szeretnék, akkor nyugodtan lázadjanak, pusztítsanak. Egy tavaly nyári baloldali tüntetés alkalmával így fogalmazott:

„Szerintem jogos, amikor már az ember a kétségbeesését nem tudja hogy levezetni és kitör néha a fizikai erőszakba” hozzátéve, hogy „Párizsban már égne az egész város”. Ezzel nagyban osztja Fekete-Győr András momentumos bukott elnök nézeteit is, aki nem csak erőszakra buzdít, hanem el is követi ezeket, például rendőrök ellen. Az RTL sorozatszínésze minden bizonnyal azt sem kifogásolta, amikor szélsőbaloldali agresszorok a rászoruló gyermekek számára ajándékba szánt szánkókat gyújtottak fel és loptak el, vagy amikor Fekete-Győr füstbombát dobott a rendőrökre.

A szélsőbaloldali szánkós forradalom 

Nagy Ervin büszkén ült az antiszemita Gyöngyösi Márton mellett az amerikai nagykövetség széderestjén, amelyet a magyargyűlölő David Pressman amerikai nagykövet szervezett, aki Joe Biden egyik leghűségesebb embere. Pressman ugyanazt akarja, amit a magyar baloldal: háborúba sodorni Magyarországot, visszajuttatni a Gyurcsány Ferenc által vezetett politikai erőt a hatalomba, beengedni az országba a migránsokat, illetve átengedni az iskolákat és az óvodákat az LMBTQ és genderideológiák térhódításának. Nem csoda, hogy Nagy Ervin egy ilyen ember meghívását büszkén elfogadja. 

Nagy Ervin David Pressman fogadásán az antiszemita Gyöngyösi Márton mellett
Forrás: Facebook

A magát egyébként folyamatosan nagy művésznek beállító szánalmas RTL klubos figura trágárkodni is rendkívüli módon szeret. 2019-ben például azt mondta, hogy a magyar politikai élet pöceszerű képződmény, egyes országgyűlési képviselőket félnótásnak és seggnyalónak nevezett, Kocsis Mátét pedig „képződményként” jellemezte. Magáról viszont úgy beszélt, mint akit „egy ország szeret és tisztel”. 

Nagy Ervin, baloldali társaihoz hasonlóan Vidnyánszky Attillát is becsmérelte. Ez sem meglepő annak fényében, ha felidézzük, hogy a Gyurcsány Ferenc iránymutatásával a baloldal azt ígérte, hogy amennyiben hatalomra kerülnek, földönfutóvá teszik és deportálják a Nemzeti Színház Kossuth-díjas főigazgatóját.

Ugyanakkor szerinte teljesen rendben van, hogy a Katona József Színház a Gyurcsány-párt tagjainak 30 százalékos kedvezménnyel adott jegyeket. Az üggyel kapcsolatban így fogalmazott: 

ha én lettem volna az igazgató, lehet, hogy összehívok egy sajtótájékoztatót, és azt mondom az embereknek, hogy: Boldog Karácsonyt. Jó?

Az, hogy most Magyar Péter mellett tűnt fel, nem jelent semmilyen meglepetést, hiszen már korábban jelezte, hogy aktívabban részt szeretne vállalni a baloldali politikában. Ahogy fogalmazott, „ha az ember másra vágyik, és a karrierje lefele tendál, akkor szokott előfordulni.” Arra is büszke, hogy szerinte egyesek Volodimir Zelenszkijéhez hasonlították az eddigi „pályafutását”, akit ő nemes egyszerűséggel csak „Zelenszkij bácsinak” hív, ezzel is kifejezve végtelen tiszteletét az ukránok őrjöngő elnöke iránt.

Nemrég Nagy Ervin a sorosdollárokkal kitömött baloldali propagandista Gulyás Márton műsorában is vendég volt, ahol arról beszélt, hogy nem politikai, hanem államférfiúi ambíciói vannak, ami szintén utal arra, hogy a sorozatszínész a boksz világa után a politikában is kipróbálja majd magát, amitől javarészt hasonló eredményekre lehet számítani. Azt is beismerte, hogy kapott már politikai felkérést a baloldalról. Az interjúban egy ponton ismét őrjöngeni kezdett, mert rajta kívül alig politizál valaki a színészek közül: „Még kik vagytok? Gyertek?! A nagy büfébátrak… három sör után mindenki marha bátor”  – fogalmazott hozzátéve: „Tessék beleállni, ide, mellénk, mögénk elénk!”.