Itt van Magyar Péter újabb beismerése: megkereste David Pressman - videó

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter.
Vágólapra másolva!
Újabb önleleplező kijelentést tett Magyar Péter. A Spinoza Színházban Rangos Katalin kérdésére elismerte, hogy közvetve megkereste őt David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje a napokban adott interjút a Kádár-rendszerben már ismert televíziós, illetve rádiós műsorvezetőnek.
Vágólapra másolva!

Az interjúban elhangzott, hogy személyesen nem találkozott az amerikai nagykövettel, de nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül. Magyar Péter ironizálva beszélt arról is, hogy elsőként Gulyás Márton Partizán című műsorában adott interjút, mondván, hogy

sikerült kiválasztanom a CIA budapesti főhadiszállását, mint utólag megtudtam.

Ezután kitértek arra, hogy kik keresték meg eddig Magyart, mire Rangos konkrétan feltette a kérdést, hogy találkozott-e David Pressmannal. 

magyarpéter
Magyar Péter Rangos Katalinnak vallott liberális nézeteiről
Fotó: Youtube

Varga Judit exférje elgondolkozott, majd azt válaszolta: David Pressmannal személyesen nem, majd rögtön hozzáfűzte, hogy nagyon sokan keresték közvetítőkön keresztül. 

Magyar szavaiból tehát egyértelműen az következik, hogy közvetve megkereste őt az amerikai nagykövet.

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter
Fotó: Facebook

Érdekes, hogy nem sokkal ezután arról beszélt, hogy "a látszatát is el kell kerülni annak, hogy úgy tűnjön, valaki külföldi segítséggel akarja leváltani a kormányt”. Utána viszont azt mondta, hogy a XVII. század óta „nem volt olyan rezsimváltás Magyarországon, amelyet nem külföldi segítséggel követtek el.

Az ügy tisztázása érdekében a Mandiner szerkesztősége megkereste Magyar Pétert is.  Megkérdezték tőle, hogy közvetítőn keresztül kapcsolatba került-e David Presmannel, de egyelőre nem kaptak választ a kérdésre.

Mutatjuk a videót Magyar Péter kijelentéseiről:

Az amerikai baloldal projektje lehet Márki-Zay után Magyar Péter is

– írta Deák Dániel, aki hivatalos közösségi oldalán az alábbi videót tette közzé a témában: