Magyar Péter hiába próbálja tagadni: külföldről támogatják

Magyar Péter, tüntetés, baloldali tüntetés, Kossuth tér, Budapest, 2024. 04. 06.
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Magyar Péter most még igyekszik tartani a látszatot, de előbb-utóbb itt is ki fognak derülni a külföldi finanszírozási részletek, ugyanis csak a most hétvégi tüntetése több százmillió forintba kerülhetett, és ezt biztosan nem a családi kasszából állta – mondta el az Origónak adott interjúban Deák Dániel. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint Magyar Péter egy üres, identitás nélküli ember, aki a jelek szerint a baloldalon érzi jól magát, így nyugodtan lehet nevezni baloldali politikusnak. Hozzátette: a baloldali Nagy Ervinnel és társaival szövetkezett, szemmel láthatóan hazatalált Magyar Péter ebben a közegben. Deák szerint az lehet Magyar Péter célja, hogy egy jól fizető állást szerezzen Brüsszelben EP-képviselőként, emellett ki akarja szolgálni a globalista érdekeket, mindazt, amit a külföldi támogatók elvárnak tőle. Ezt természetesen tagadni fogja, de a tetteiből ez már most egyértelműen látszik.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter kivágatott egy részt a róla készült Blikk-videóból. Az eltüntetett részben az agresszív exférj jelenlegi barátnője arról beszélt, hogy külföldiek is részt vettek a tüntetésük megszervezésében. Mire utal ez, mondhatjuk, hogy ez nem meglepő?

Márki-Zay Péterhez hasonló baloldali projektet látunk Magyar Péter esetében. Így nem meglepő, hogy most is feltűnik a külföldi szál, ahogyan azt korábban is megtapasztalhattuk. Közös pont, hogy Márki-Zayhoz hasonlóan a projekt elején igyekeznek tagadni a külföldi támogatást és a külföldi finanszírozást. Emlékezhetünk, hogy a 2022-es választási kampányban is mikroadományokról és lakossági támogatásokról beszéltek a baloldalon, majd csak a választás után derült ki, hogy milliárdokat kaptak a Soros-hálózattól külföldről. Nem lenne meglepő, ha Magyar Péter esetében is ugyanilyennek lennénk a szemtanúi.

A Blikk Origónak küldött válaszából egyértelműen kiderül, hogy Magyar Péter cenzúrázta az elkészült videót, és ezért megvágatta azt, mégpedig azért, hogy eltüntesse a nyomát annak, hogy külföldről támogatják. Miért tehette ezt?

Azért kérhette a videórészlet törlését, mert Márki-Zayhoz hasonlóan most még igyekeznek leplezni a külföldi beavatkozás tényét. Ugyanezt láttuk a 2022-es választási kampányban is, ahol mindenki értetlenül állt azelőtt, hogy amerikaiak kísérgetik a baloldal jelöltjét a kampányeseményekre, csak a választás után derültek ki a valódi okok. 

Magyar Péter most még igyekszik tartani a látszatot, de előbb-utóbb itt is ki fognak derülni a finanszírozási részletek, ugyanis csak a most hétvégi tüntetése több százmillió forintba kerülhetett, és ezt biztosan nem a családi kasszából állta. 

Az pedig már másik kérdés, hogy a Blikk ehhez miért járult hozzá, ez kicsit azt üzeni, hogy a bulvárlap is beállt a baloldali kampány mögé, nem pedig független tudósítóként volt jelen.

MAGYAR Péter, magyarpéter
Magyar Péter ünnepelteti magát
Fotó: Balogh Zoltán / MTI/MTVA/MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Miért fontos az az információ, hogy külföldről is segítik Magyar Pétert?

A külföldi beavatkozás veszélyes, ugyanis az ország belpolitikáját így próbálják meg külföldi politikai és gazdasági érdekkörök megváltoztatni. Ezért is szigorította a parlament a pártfinanszírozási szabályokat, és jött létre a Szuverenitásvédelmi Hivatal. Várhatóan majd ők is vizsgálják, hogy Magyar Péter esetében is tetten érhető-e a külföldi beavatkozás kísérlete. 

Az ilyen jellegű beavatkozás során akarják megváltoztatni hazánk migráció, gender és háború kapcsán képviselt álláspontját, ezért is indokolt a vizsgálat.

Ez a videós incidens hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy Magyar Péter a fotóit is rendszeresen manipulálja?

Magyar Péter nem a valódi énjét mutatja, csupán egy szerepet játszik. Varga Judit interjúja óta tudjuk, hogy valójában ő egy bántalmazó, aki erőszakos és agresszív. A profilképe pedig a mesterséges intelligencia által szerkesztett, nem is valódi. Ez is szimbolikája annak, hogy itt egy mesterséges projektről van szó, nem pedig egy önazonos szerepről.

Ön, aki sok videót készít a közösségi médiában, mit gondol, mennyire tud hiteles lenni egy ilyen ember, akiről kiderül, hogy ilyeneket csinál?

Nekem eszembe se jutott volna mesterséges intelligencia által készített fotót kitenni magamról. 

Az ilyen mesterkélt megjelenés hosszú távon semmiképpen sem segít a hitelesség megőrzésében, mert előbb-utóbb leesik a követőknek is, hogy az adott szereplő nem saját magát mutatja a nyilvánosságban.

Hogyan értékelné azt, hogy Magyar Péter azzal is lebukott, hogy egy indiai ragasztócégtől lopta a mozgalma logóját?

Ez is szimbolikája annak, hogy semmi eredeti nincsen Magyar Péterben. Ráadásul hazudnak is, ugyanis a barátnője hosszú grafikai tervezésről beszélt, miközben egy totális másolatról van szó, a mozgalmuk logója semmiben sem különbözik az indiai ragasztógyártó cég logójától.

Magyar Péter tüntetésén főként baloldali politikusok vettek részt. Mondhatjuk, hogy Magyar Péter mindig is baloldali volt?

Magyar Péter meglátásom szerint 

egy üres, identitás nélküli ember, aki a jelek szerint a baloldalon érzi jól magát, így nyugodtan lehet nevezni baloldali politikusnak. A baloldali Nagy Ervinnel és társaival szövetkezett, szemmel láthatóan hazatalált Magyar Péter ebben a közegben.

Mi Magyar Péter célja? Mit remél?

Miután elhagyta a felesége, akit bántalmazott, és miután kirúgták az állásából, az lehet Magyar Péter célja, hogy egy jól fizető állást szerezzen Brüsszelben EP-képviselőként. Emellett ki akarja szolgálni a globalista érdekeket, mindazt, amit a külföldi támogatók elvárnak tőle. Ezt természetesen tagadni fogja, de a tetteiből ez már most egyértelműen látszik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK