Megdöbbentő leleplezés Bécsben: megvan, honnan pénzelik Magyar Pétert- videó

Estratos, Magyar Péter kampánycége, Bécs
Vágólapra másolva!
Bohár Dániel a Facebookon tette közzé legújabb tényfeltáró riportját, melyben annak járt a végére, hogyan kötődik Magyar Péter kampánycége az osztrák fővároshoz, Bécshez - valamint a dollárbaloldalhoz. A riporter a videóban arra is választ keresett, hogy egyáltalán miért kell külföldi kampánycég egy magyarországi politikusnak.
Vágólapra másolva!

Forró nyomon vagyunk Bécsben. 

Kijöttünk, mert pontosan ide van bejegyezve a baloldali messiás, Magyar Péter kampánycége, az Estratos GMBH 

- kezdte a riportot Bohár Dániel. A riporter a videóban arra keresett választ, hogy egyáltalán miért kell külföldi kampánycég egy hazai politikusnak.

Jobban utánanézve a cégnek, az Estratos kapcsolati adatainál egy régi ismerősre bukkanunk: a Datadatra. Ez ugyanaz a kampánycég, amely Márki-Zay Péter amerikai pénzeit is intézte. Pont ugyanaz a recept, mint két éve. 

magyarpéter, MAGYAR Péter
Magyar Péter mögött összpontosul a háború- és migrációpárti hazai és nemzetközi baloldal
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI/MTVA/

Még a cég is ugyanúgy Gyurcsány Ferenc korábbi titkosszolgálati miniszteréhez, Ficsor Ádámhoz kapcsolódik. 

A cégadatokból az is kiderült, hogy az Estratos lényegében nem más, mint a Datadat cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek. A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével. 

A pénzért pedig pontosan ugyanazt várják el az amerikai milliárdosok: vigyék az országot a háborúba. Semmit sem tanultak, semmit sem felejtettek: a dollárbaloldal - Magyar Péterrel vagy nélküle - ugyanaz a külföldről vezérelt baloldal maradt

- zárta Bohár Dániel.

Nézzék meg a videót!

Bohár Dániel egyébként áprilisban Magyar Péter barátnőjét is felhívta telefonon, hogy megkérdezze tőle, miért töröltették a Blikk-videóból azt a részt, ahol arról beszél Vogel Evelin, hogy a kampánycsapatuk fele külföldi. Vogel döbbenetes, de nem meglepő módon egyből letette a telefont. 

Bohár pedig arra is kíváncsi lett volna, mit kértek a támogatásért cserébe a külföldi donorok...

Közben a Szuverenitásvédelmi Hivatal bejelentette: kivizsgálja a külföldi finanszírozásra utaló információkat.