Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

Vágólapra másolva!
Magyar Péter ahelyett, hogy érdemi válaszokat adott volna arra, hogy milyen szerződésben vannak a Bajnai Gordonhoz köthető céghálóval, aljas módon ráuszította a tömeget a Magyar Nemzet riporterére és remegve elfutott a kérdések elől. Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.
Vágólapra másolva!

2024. február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, ami Magyar Péterék közösségének és az egyesületnek a bemutatását hivatott szolgálni. A DatAdat-kör pedig rögtön feltűnik a weboldal adatkezelési tájékoztatójában, ahol két hozzájuk köthető entitás is említésre kerül. 

Az Estratos Digital egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, aminek ügyvezetője Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A cégadatokból pedig az derül ki, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a DatAdat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata. A Magyar Péterék weboldalának adatvédelmi tájékoztatójában feltűnő másik entitás a Lunda, amely egy adománygyűjtő platform. Ezt a terméket szintén a DatAdat fejlesztette.

 A Magyar Nemzet erről szerette volna kérdezni Magyar Pétert Gyomaendrődön, 

azonban a láthatóan ideges és zaklatott Magyar először letagadta, hogy bármi köze lenne Bajnaiékhoz, majd aljas és gyáva módon a tömegbe menekült, és a Magyar Nemzet stábjára uszította a felhergelt tömeget, hogy ne kelljen érdemi válaszokat adnia.