Alvó apját szúrta halálra egy férfi Demecserben

Vágólapra másolva!
Apja holtteste mellett várta a helyszínre érkező rendőröket és a mentőket egy fiatal demecseri férfi, miután több késsúrással kivégezte az alvó férfit. Azonban semmiféle magyarázatot nem tudott felhozni brutális tettére.
Vágólapra másolva!

Május 16-án 5 órakor 

telefonon értesítette a rendőröket a 28 éves demecseri  férfi azzal, hogy halálra szúrta vele egy házban élő apját.

 A férfi a helyszínre érkező rendőröknek és mentőknek megmutatta, hol fekszik az apja holtteste.

A férfi elmondta, hogy 

kést rántott, és testszerte több helyen is megszúrta vele apját, aki meghalt. Azonban azt nem tudta megmagyarázni a rendőröknek, mindezt miért tette.

A férfit azonnal elfogták és előállították.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrök a férfit gyilkosság miatt hallgattűák ki, majd őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.

Néhány hónappal ezelőtt szintén Demecserben történt, hogy egy nő közös gyerekeik szeme láttára gyilkolta meg férjét.

Ősszel egy koroncói férfi - hasonlóan a mostani esethez - álmában támadt apjára, majd halálra szúrta. A szomszédok elmondák, a férfi már gyerekként sem volt egyszerű eset, és rendszeresetón feszült volt a viszony közte és apja között.

Szintén álmában akarta meggyilkolni férjét egy nő Szegeden úgy, hogy felgyújtotta a sátrat, amiben laktak. A férfi azonban még időben felébredt, és ki tudott menekülni az égő sátorból.

Egy férfi Tengelicen támadt alvó unokahúgára, majd álmában halálra szúrta. A fiatal lánynak esélye sem lett volna túlélni a támadást.

Egy kapuvári férfi szintén álmában szúrta nyakon kiskorú lakótársát, azonban a szomszédok meghallották a kamasz segélykiáltásait, és kimentették támadója kezei közül. Azonnal kórházba vitték, ahol ellátták sérüléseit.

Egy borsodi fiatal agyonverte, majd leszúrta alvó nagyapját, mert a szerencsejátékon nyert pénzére fájt a foga. Nekiesett a férfinak, fejbeverte egy kővel, majd egy késsel többször arcon, illetve mellkason szúrta, amitől az idős férfi szörnyet halt.

Egy féltékeny férfi pedig agyonverte szomszédját a kárpátaljai Ökörmezőn, miközben az a házukban aludt. A férfi épp külföldről érkezett haza, és a házban találta alvó, részeg szomszédját élettársával együtt, amin úgy felháborodott, hogy hirtelen felindulásból eszméletlenre verte a férfit, aki ezután félúton a kórházba menet meghalt.

Egy texasi kamasz pedig halálra késelte alvó ikertestvérét, míg szülei a szomszéd szobában aludtak. Először megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy valaki más tette, később azonban beismere, hogy ő maga végzett a lánnyal.

Forrás: Police.hu