Mutatjuk Orbán Viktor jándi látogatását - videó

Orbán, Viktor,  Fehérgyarmaton, folytatta, vidéki, kampánykörútját, OrbánViktor, 2024.05.02.
MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap/Fehérgyarmat, 2024. május 2.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ, a Fidesz elnöke (k) beszédet mond vidéki kampánykörútjának fehérgyarmati állomásán 2024. május 2-án.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Villámlátogatás a világhírű Jándon - címen tett ki videót Orbán Viktor kormányfő.
Vágólapra másolva!

Villámlátogatás a világhírű Jándon - címen tett ki videót a közösségi oldalára Orbán Viktor. 

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtök délután Fehérgyarmaton folytatta országjárását - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Útba ejtette Jánd községet is, ahol a településvezető által nemrég kihelyezett "No migration, no gender, no war" tábla országos figyelmet keltett. Erre utalva a Fidesz elnöke elmondta: az európai emberek véleménye ma lényegesen eltér az európai vezetőkétől a háború, a gender és a migráció kérdésében is. 

Ha az európai közvélemény a béke mellett áll ki a júniusi választáson, akkor el lehet kerülni a háború kiterjedését. 

Így tudjuk megvédeni a gazdaságunkat is, amit a háborús árakkal, a szankciókkal szintén tönkretesz a háború.

Magyarország mindenképpen kimarad a háborúból, de jó lenne, ha az egész európai politika is megváltozna, ehhez pedig meg kell nyernünk az EP-választásokat. Orbán Viktor felhívta a fehérgyarmatiak figyelmét: a magyar baloldal háborúpárti, mégpedig azért, mert tartótisztjeik, akik külföldről fizetik őket, akik megvették őket kilóra, azok háborúpártiak, és a háborún akarnak nyerészkedni.