Wintermantel az újabb botrányról: A főpolgármestertől most sem várhatunk őszinte szavakat

Vágólapra másolva!
A fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint semmi meglepő nincs abban, hogy Karácsonyék 2019-es kampányát is külföldről finanszírozták. Wintermantel Zsolt úgy vélekedett, hogy a baloldal soha nem a magyar emberek érdekeit nézte.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet cikksorozatban dolgozza fel azokat a birtokába került dokumentumokat, amikből az derül ki, hogy már 2019-ben is a 99 Mozgalomhoz nagyon hasonló módon jártak el Karácsonyék. 

Eddig már kiderült, hogy egy autókölcsönzéssel foglalkozó cég rejtélyes külföldi megbízásból szerzett 112 millió forintjából finanszírozhatták Karácsony Gergely 2019-es főpolgármester-jelölti kampányát. Sőt, a szereplők sem újak, ismét felbukkan Perjés Gábor pénzhordó ember és Tordai Csaba jogi főtanácsadó neve.

"Azok után, hogy kiderült, hogy a 2022-es kampányt külföldről finanszírozták, semmi meglepő nincsen benne, hogy Karácsonyék a 2019-es kampányt is hasonló módon intézték" – mondta a Magyar Nemzetnek Wintermantel Zsolt. 

A fővárosi Fidesz– KDNP frakcióvezetője szerint a baloldal mindig olyan ügyek mellé áll, ami nem a magyar emberek érdekeit szolgálja, most például a háborúpárti propaganda mellett kardoskodnak. 

A politikus szerint elfogadhatatlan, hogy hazai választásokat külföldről finanszírozzanak. Meglátása szerint a jelenlegi főpolgármester ezúttal sem fog őszinte, elfogadható magyarázatot adni a történtekre.