Afroman védi a marihuánás slágerét

Vágólapra másolva!
A vadkenderről szóló dalszöveget csak elrettentésnek szánta - nyilatkozta október 25-én a Rádió 4 Today című műsorában Afroman. A brit slágerlista első helyére ugrott a 26 éves hip-hop sztár Because I Got High című dala, miután megváltoztatta a szövegét, hogy a rádióban lejátszható legyen.
Vágólapra másolva!

"Én nem mondtam senkinek, hogy próbálja ki a marihuánát, én csak azt mondom az embereknek, akik használják, hogy ne tegyék, ha van jobb dolguk"- mondta Afroman a dal szövegéről a Today című műsorban. Azt is hozzátette, hogy az utolsó versszak kifejezetten a vadkender rendszeres használatának hátrányaira hívja fel a figyelmet:

"Felborítottam az életemet, mert beszívtam,
elveszítettem a gyerekeimet, a feleségemet, mert beszívtam!"

Ugyanezen a héten az angol belügyminiszter David Blunkett bejelentette, hogy a marihuána használatát visszaminősítik B osztályból C osztályba. "Ami nem azt jelenti, hogy kisebb büntetés járna érte érte, csak egy osztályba kerül az anabolic szteroidokkal"- nyilatkozta a miniszter.

Afromannak a vadkenderes kislemezével sikerült elérnie azt, ami Michael Jacksonnak nem: október 21-én letaszította a brit slágerlista éléről Kylie Minogue-ot, aki a Can't Get You Out Of My Mind című kislemezével már négy hete vezette a brit kislemezlistát.

Korábban:

Kylie erősebb Jackónál

Lecsaptak Anglia első drogos kávézójára

Jól vizsgázott fájdalomcsillapítóként a cannabis