Vágólapra másolva!
A két sztárénekesnő viszályának legújabb eseményeként Pink olyan virágcsokrot küldött Britney Spearsnek, amelyre riválisa allergiás.
Vágólapra másolva!

A mostani veszekedés a két énekesnő között akkor kezdődött, amikor Britney elviharzott londoni luxushoteljéből, megtudván, hogy vetélytársa is ott foglalt magának szobát.

Britney dührohamot kapott, amikor az éjszakánként 2000 dollárba kerülő St. Martin's Lane Hotelba belépve a R&B sztár posztereit látta meg, és közölték vele, hogy két napig Pink lesz a szomszédja.

Az amerikai megasztár azonnal távozott a szállodából, és inkább a Mandarin Oriental szállóban foglalt lakosztályt éjszakánként 6 600 dollárért.

Pink, aki azért utazott Londonba, hogy az angol TV-ben adja elő a Let's get the party started című új számát, most azzal vágott vissza, hogy egy nagy csokor liliomot küldetett Britney öltözőasztalkájára - pontosan azt a virágot, amelyre riválisa allergiás.

Az énekesnők viszálya azóta tart, mióta Pink kijelentette egy riporternek, hogy szívesen lefeküdne Britney barátjával, Justin Timberlake-kel, és vetélytársnője szüzességét is kétségbe vonta.