Vágólapra másolva!
Az ausztrál együttes 25. születésnapja méltó megünneplésére készül. Az évforduló tiszteletére rengeteg kiadványt terveznek, köztük egy best-of lemezt.
Vágólapra másolva!

Az INXS hetek óta az Atlantic stúdiójában dolgozik az albumon. Hivatalos honlapjuk szerint azon természetesen a nagy klasszikusok, valamint néhány kiadatlan dal is szerepel majd. Pontos megjelenési ideje egyelőre még ismeretlen, a helyt kapott dalokról sem árul el semmit az együttes. Ötleteket várnak viszont honlapjukon a borítótervre.

Készülőben van egy DVD is, amely egyelőre a nem végleges "I'm Only Looking" címet viseli. Anyaga az INXS lassan 25 éves pályafutása, klipek, élő felvételek, fotóalbumok és egyéb különlegességek.

A gyűjteményt gazdagítja majd egy fotóalbum is. Ennek érdekessége, hogy az együttes tagjai által készített képek tartalmazza, valamint Kirk Pengilly gitáros/szaxofonos naplójegyzeteit az elmúlt húsz évről.

Persze az INXS nem csak a múltból próbál megélni. Úgy hírlik, a stúdióban nem csak a best-of, de egy új album munkálatait is elkezdték.

Az INXS frontembere, Michael Hutchence 1997 novemberében saját nadrágszíjára akasztotta fel magát. Sokak azt gondolták, az INXS-nek vége, azonban Jon Stevens személyében az együttes új énekesre talált. Kétségtelen, hogy a karizmatikus Hutchence-t nem tudja pótolni, a rajongók mégis sokat várnak az együttes új lemezétől.

Korábban:

A Paula Yates-sztori: Michael Hutchence tragikus öröksége
Az INXS átmenetileg új hangra talált

CD-ajánló:

INXS-albumok