Eminem: viszonyom volt Mariah Careyvel

Vágólapra másolva!
Eminem a nagy nyilvánosság előtt bevallotta, hogy viszonya volt Mariah Careyvel. A pletykasajtó által annak idején megszellőztetett kapcsolatban a rapsztár megutálta az énekesnőt, és érzéseiről új albumának két dalában is beszámol.
Vágólapra másolva!

A popvilág egyik legvadabb románcáról bebizonyosodott, hogy igaz. A lapok hónapokkal ezelőtt már megszellőztették Eminem és Mariah Carey viszonyát, ám akkor mindkét sztár tagadta ezt. A rap énekes azonban most bevallotta a kapcsolatukat, sőt azt is elismerte, hogy új albumának két dalát is az ex-barátnő iránt érzett utálat inspirálta. Eminem a Superman című számban könnyűvérű nőnek minősíti az énekesnőt, míg a When The Music Stops című nótában Mariah kábítószerfüggőségét énekli meg.

A két popsztár viszonya akkor kezdődött, amikor Mariah menekülni próbált a Luis Miguellel folytatott kapcsolatból. Megismerkedésük annak köszönhető, hogy Mariah szeretett volna együtt dolgozni a popzene fenegyerekével. A közös munkából aztán viszony lett, amelynek helyszínéül a Los Angeles-i Sunset Marquis Hotel szolgált. A pár hónapos románcot azonban tönkre tette Carey idegösszeroppanása és öngyilkossági kísérlete. A végső lökést az adta a szakításnak, amikor Eminem nem vállalta el a közreműködést Mariah új albumán - írja a The Sun.

A rövid kapcsolat elég volt Eminemnek, hogy teljesen kiábránduljon a popdívából, akinek már csak a szakmai teljesítményét képes elismerni. "Tisztelem őt, mint énekesnőt, de a magánéletben nem érzek így. Egyszerűen nem bírom a személyiségét" - nyilatkozta a rapsztár.

Korábban:
Eminem új albuma az élen
Eminem hiába fenyegetőzik
Terjed az interneten Eminem új albuma


Fórum:
Szerinted is király a Rap?
Szerinted ki rapper?

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Eminem albumaival!