Beyonce Knowles elrejti barátját

Vágólapra másolva!
Az énekesnő titokban randevúzik producer kedvesével.
Vágólapra másolva!

A Destiny's Child énekesnője karrierje kezdete óta azt nyilatkozza a riportereknek, hogy gyakorlatilag nincs magánélete, olyannyira karrierjére koncentrál.

Nemrég azonban a bulvársajtó felfedezte, hogy Beyonce már lassan két hónapja jár barátjával, az énekes és producer Pharrell Williamsszel. Williams a sikeres The Neptunes producer-duó, valamint előadóként a N.E.R.D. együttes tagja. Producerként ő állt a The Neptunesszal Britney Spears Slave 4 U című slágere mögött.

Williams és az énekesnő Beyonce Work It Out című számának produceri munkálatai kapcsán ismerkedtek meg két hónappal ezelőtt. Pharellt egy ismerőse állítása szerint egyáltalán nem zavarja, hogy Beyonce megpróbálja elrejteni a nyilvánosság elől. A pár, melynek mindkét tagja rendkívül sikeres a zenei életben, tudatosan megállapodott egymással, hogy nem teregetik ki a nyilvánosság előtt a viszonyukat.

A Destiny's Child hivatalos oldalahttp://www.destinyschild.com/

A The Sun angol lap csípősen meg is jegyezte, hogy miközben a sztár boldog párkapcsolatban él, a Goldmember filmet reklámozó interjúiban ismét sikertelen magánéletének problémáival hinti tele a médiát.