Axl híján együtt a régi Guns

Vágólapra másolva!
Axl Rose énekes híján újra összeállt Guns N' Roses egykori legénysége. Nevet és énekest még nem találtak maguknak, de a csapat az elmúlt hat hónapot együtt töltötte a próbateremben; írtak is vagy hatvan új számot.
Vágólapra másolva!

Bár a Guns N' Roses név használatának jogát hivatalosan Axl Rose birtokolja, semmi sem akadályozhatja meg az együttes további tagjainak, hogy összeálljanak és közösen játsszanak tovább, minden bizonnyal alaposan feldühítve már a puszta ténnyel is az egykori frontembert. Igen, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Matt Sorum újra egy csapatban zenélnek, és - valóban nehéz kitalálni - énekest keresnek. Az elmúlt négy hónapban folyamatosan mentek is a meghallgatások; a zenekar olyasvalakit keres, aki nem csak beáll a mikrofon mögé és elénekli, amit kell, de a dalszerzésből is kiveszi a részét. No meg tekintélyes méretű személyiséggel rendelkezik, persze semmiképpen sem akkorával, mint Axl.

Slash számításai szerint eddig csaknem 500 jelöltet hallgattak meg, köztük néhány ismertebb énekest is, kilétüket azonban nem volt hajlandó elárulni. Bár még semmi nem dőlt el, az esélyesek listáját hat főre szorították le, s mint mondják, még Courtney Love neve is felmerült a hosszas beszélgetések folyamán.

Vegyen klasszikus Guns-lemezeket!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=GUNS+ROSESA dal, amelytől libabőrös leszelhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36462

Slash, aki szemmel láthatóan felvette a frontember szerepét, az együttes további terveiről is nyilatkozott. Mint mondta, semmiképpen sem akarnak afféle Guns-emlékzenekarként üzemelni, hogy az egykori slágerekből még egy kevés pénzt kinyerjenek, majd feloszoljanak újra. Csaknem hatvan új számot írtak - ezen a nyomon el is tudnak indulni; énekeskereséshez és bemutatkozó anyagnak is elegendő kell legyen ennyi új dal. Emellett persze néhány - főleg keményebb - slágert is beemelnek a repertoárjukba.

Esetleges jelentkezők továbbra is küldhetnek demókazettákat Slashnek, a 13636 Ventura Blvd., Suite 434, Sherman Oaks, CA 91423 címre.