Vágólapra másolva!
Nyolc nap börtönbüntetésre ítélte, egy évre eltiltotta a vezetéstől, valamint 240 óra közmunkára és 2800 dollár megfizetésére kötelezte a bíróság Bobby Brown énekest most lezárult gyorshajtási ügyében. Az énekes ellen még egy per van folyamatban, melyet kábítószer-birtoklás vádjával indítottak ellene.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Bobby és felesége, Whitney

Mint arról korábban az [origo] is beszámolt, Bobby Brown ellen két eljárás indult, egyik a másiknak következményeként. Tavaly novemberben ugyanis marihuánát találtak nála, és azt is felrótták neki, hogy túl gyorsan vezetett, ráadásul jogosítvány és biztosítás nélkül. Emellett 1996 tavaszán ugyancsak szabálytalan közlekedés, valamint ittas vezetés miatt jelentették fel, s mivel itt próbaidős büntetést kapott, az újabb kihágás miatt most ezt az esetet is felülvizsgálták. Mivel ez utóbbi perének tárgyalásán nem jelent meg, ráadásul a tiltás ellenére elhagyta az államot, a bíró letartóztatási parancsot adott ki ellene.

Később persze önként megjelent a bíróságon, s az ítélet végül nyolc nap börtönbüntetésre, 240 óra közmunkára és 2800 dollár megfizetésére kötelezte az énekest. A többszörösen visszaeső Brownt emellett egy évre eltiltották a vezetéstől. A közmunka jellegéről és pontos módjáról még nem döntött a bíró, ám valószínűleg társadalmi célú reklámban, esetleg valamilyen állami kampányban kell majd részt vennie, mint az a sztárok esetében bevált módszer a hasonló büntetések esetében. Brown marihuánaügye továbbra is tárgyalás alatt van.