Ingyen adja a DVD-ket a Metallica

Vágólapra másolva!
Hamarosan megjelenő St. Anger című albuma mellé ingyen DVD-t is ad a Metallica. A kiadványon többek között a lemez dalainak élő változata látható majd, s az a hazánkban forgalmazott korongok mellett is megtalálható lesz majd.
Vágólapra másolva!

Június tizedikén jelenik meg a Metallica új albuma, a St. Anger. A kiadványhoz már el is készült annak a DVD-nek a törzsanyaga, melyen az album dalainak élő változatai lesznek láthatók-hallhatók olyan klipek formájában, melyeket az elmúlt hónap zenekari próbáin és a stúdióban rögzített anyagokból vágtak össze. A DVD ingyen jár majd a St. Anger-album példányaihoz. Kérdésünkre a lemez forgalmazója elmondta: hazánkban is kapható lesz az extra koronggal ellátott cédé, az ajándékot azonban csak az első néhány ezer forgalmazásba kerülő példány tartalmazza majd.

leftCédék, videók - minden, ami Metallica.http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=METALLICAGyűjtsön relikviákat a Metallicától!

Az élő felvételek forgatását az a Wayne Isham irányította, aki többek között az Enter Sandman és a Wherever I May Roam klipjeit is rendezte. Az együttes honlapján ez a megjegyzés áll az anyaggal kapcsolatban: "Senki ne számítson semmiféle trendi dologra, a Metallica (a felvételen) egyszerűen csak azt csinálja, amiben a legjobb - és szétrúgja a seggeteket."

Kapcsolódó hír, hogy hamarosan befejeződik a Metallicáról készülő dokumentumfilm forgatása, mely lassan két teljes éve tart. Lars Ulrich dobos elmondása szerint a Bruce Sinofsky és Joe Berlinger fémjelezte forgatócsoport több mint ezerórányi anyagot rögzített már, elkísérve az együttest a zeneírástól a dzsemborikig.