Kelly Osbourne főszerephez jutott

Vágólapra másolva!
A 18 éves Kelly, Ozzy Osbourne lányának karrierje akkor kezdett szányalni, amikor az MTV brit zenei csatorna beindította a család életét bemutató reality-show-t, a The Osbournest. Kelly zenekara azóta kiadta első nagylemezét, fellép Robbie Williamsszel, duettet énekel apjával, sőt színészi babérokra is pályázik.
Vágólapra másolva!

Kelly Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lányának zenei karrierje akkor vett lendületet, amikor az MTV brit zenei csatorna The Osbournes néven elindította a család életét nyomon követő reality show-t.

Kelly azóta számos területen kipróbálhatta magát. Előbb Shut Up címmel kiadta első nagylemezét, amelyen a címadó dal mellett olyan számok találhatóak, mint például a nem kevésbé beszédes című Come Dig Me Out - amelyeket Robbie Williams európai koncertkörútjának jó néhány állomásán személyesen is prezentál majd. Az ő együttese lesz ugyanis a pop fenegyerekeként aposztrofált Robbie előzenekara.

Most pedig apja, Ozzy Osbourne énekel vele egy duettet, méghozzá egy egykori Black Sabbath-számot, a Changes-t. A feldolgozás Ozzy legújabb albumán lesz hallható majd, aki igyekezett elébe menni az eseményeknek: "Ha bárki, akár egyetlen kib...ott szóval is kritizálja a lányomat, azonnal helyreigazítom egy baseballütővel."

A 18 éves Kelly - aki öccséhez, Jackhez, és sűrűn tetovált apukájához hasonlóan szintén nem veti meg az alkoholt - azonban színészi babérokra is tör. Mindjárt sikerült is testhezálló szerepet találnia magának. Az Aliz Csodaországban (Alice In Wonderland) egy újabb átiratában, a brit Simon Fellows által rendezett Malice In Sunderland-ben játssza majd a főszerepet, vagyis Alizt.