Interaktív adás a VIVA csatornán

Vágólapra másolva!
Szeptember 19-étől péntekenként [origo] chatjével megtoldva teljesen interaktívvá válik a VIVA Interaktív című műsora. A zenei csatornán érdekes témák kerülnek majd felszínre a délutáni órákban és a program menetét ezentúl az internetet használó fiatalok is irányíthatják.
Vágólapra másolva!

Péntek délután kettő és négy óra közt első alkalommal kerül sor interaktivitásában közös műsorra az [origo] és a VIVA tévécsatorna közt. Az élő, interaktív műsor főbb témái közt lesz a kamaszokat igencsak foglalkoztató kérdés, a "Szex az első randi után", de összeállítják majd a popválogatottat és bővebben foglalkoznak majd a Black II Black együttessel is.

Forrás: VIVA tv


Vendégszoba/vendegszoba/index.html

Az Internetes hozzáféréssel rendelkező érdeklődők már a műsor előtt egy órával beléphetnek az [origo] - VIVA interaktív szobába, hogy kérdéseket tegyenek fel és csevegjenek a témákkal kapcsolatban. A műsorvezető nem csak az előzőleg leírt kérdésekre, kérésekre reflektál majd, hanem a moderátor kezelte chat-en az adás ideje alatt megjelent észrevételeket, kívánságokat és tippeket is figyelembe veszi. Ha megfelelően szellemes, érdekes vagy aktuális a hozzászólás, a VIVA műsorvezetője felolvassa az élő adás során, ráadásul ha közvetlen kérdésed van a résztvevőkhöz, azt is felteheted. Ha tetszik nekik, válaszolnak rá.

Az adás után Rita, a Zanzibár énekesnője látogat az [origo] Társalgójába, így az együttest kedvelők fél öttől kérdéseket tehetnek fel neki a chaten.