Magyar klip a Music Television műsorán

Vágólapra másolva!
Hosszú idő után ismét magyar klip látható a Music Television műsorán. A különleges műfajokat és formációkat felvonultató Alternative Nation programjába a csatorna szerkesztői emelték be a Rémember zenekar legfrissebb, Itt a reggel című dal angol változatából készült klipet. A klip az MTV újdonságokat bemutató műsorában mutatkozott be.
Vágólapra másolva!

A 2004 tavaszán megjelenő új Psychedelic Ghetto All Stars című Rémember-album előhírnökének is tekinthető RaVI ShaNKaR című EP-n a felvétel angol és magyar változatban is szerepel. A Rémember az Itt a reggel-t egy éve forgatta Lóránt Demeter rendező irányítása alatt, akivel közösen készítették a Dogfish című videójukat is, melynek ez a klip a folytatása.

Forrás: MTI

Az animációs elemekkel tarkított kisfilmben a zenekar egy űrbéli állatkert ketrecében muzsikál, ahol bizarr űrlények figyelik a távoli világ egzotikus "állatait". A furcsa lények sorában feltűnik Szaddám Huszein és George W. Bush is, egy közös ketrecben. Az Itt a reggel klipjét a hazai közönség már ismerheti a Viva tévé programjából is, mely rotációban játszotta a felvételt hat héten keresztül az elkészülését követően.

Az MTV: New-ban korábban a Neo szerepelt egy klipjével. Más hazai zenekarok az elmúlt években csak a World Chart Express-ben képviselték hazánkat, ahol az európai "provinciákban" sikeres előadók kerülnek alkalmanként terítékre. Ebben a műsorban mutatkozott be Ákos, Márió, a Romantic és a Zanzibár a lengyel, az ukrán, a cseh és szlovák, valamint más, kelet-európai országok előadóival közösen.