Nem tudja folytatni a turnéját Britney Spears

Vágólapra másolva!
Néhány nappal ezelőtti balesete miatt Britney Spears le kellett, hogy mondja nyárra tervezett észak-amerikai koncertkörútját - a folytatás bizonytalan.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő súlyos térdsérülésre hivatkozva törölte az Onyx Hotel turné 36 állomásosra tervezett nyári szakaszát.

A június 22. és augusztus 15. közötti hetekre meghirdetett koncertsorozat pótlására sem tett ígéretet az előadó menedzsmentje, mert Britney Spears felépülése több hónapot is igénybe vehet. "Reméli, hogy a jövőben még felkeresheti ezeket a városokat" - közvetített a dalait kiadó Jive Records.

A kényszerpihenőt okozó baleset június 8-án, kedden történt az új Outrageous című kislemezéhez készülő videoklip forgatása közben, amikor Britney Spears Snoop Dog rapperrel vett fel egy jelenetet a New York-i metróban. "Nyilvánvalóan rosszul lépett és kiment a térde - csúnya táncos sérülés volt" - mondta korábban a Jive szóvivője.

A szerencsétlen lépést követő napon Spears térdműtéten esett át, amely után hathétig nem állhat a lábára, majd további 8-12 hetes rehabilitációs időszak következik.

Spears még márciusban szintén törölte néhány fellépést, akkor is térdproblémákra hivatkozva. Azt hogy a friss sérülés miatt le kell-e mondania az év végén esedékes első kínai koncertjét, egyelőre nem tudni - írta a BBC.