Britney az uralkodó fél a kapcsolatban

Vágólapra másolva!
Britney Spears büszkén állítja, hogy új kapcsolatában ő viseli a nadrágot, nem pedig Kevin Federline. Az énekesnő szerint korábbi románcai fellángoló szerelmek voltak, de most megtalálta az igazit. Britneyvel mindig történik valami: hol lábát töri, hol riportereket gázol, hol pedig esküvőt szervez.
Vágólapra másolva!

Miközben a kapcsolatukról beszélgettek, a rámenős művésznő megkérte a kissé meglepett férfit, hogy vegye feleségül, bár a táncos először nemet mondott. "Csodálatos, romantikus és nagyon különleges volt. A korábbi kapcsolataim csak bemelegítések voltak a valódi szerelem előtt. Sokat beszélgettünk arról, hogy sok ember nem köt házasságot, pedig nagyon szerelmes, erre én hirtelen feltettem neki a kérdést: mi van, ha meg akarsz nősülni? Innen aztán eljutottam odáig, hogy feltegyem neki a kérdést, hogy elvenne-e feleségül. Nemet mondott elsőre. Én kértem meg őt, nemet mondott, mert azt gondolta, ennek nem így kéne történnie" - mondta Britney.

"Amolyan mellébeszélés volt, mégis nagy meglepetésként ért. Korábban azt hittem, hogy a férfiak kérik meg a lányok kezét. Amúgy még nem is gondoltam arra, hogy össze kéne házasodnunk, bár egy ideje tudom, hogy ő az igazi" - mondta a hagyományos férfi és női szerepeken elgondolkodó Kevin Federline.

Közben Britney Spears cáfolja, hogy azért megy hozzá Kevin Federline-hez, mert terhes, írja a WENN. A 22 éves énekes azt mondta, hogy egyáltalán nem állt szándékában férjhez menni, hiszen a sajtó nagyon meghurcolta őt az 55 órás házassága miatt, de ugyanakkor azt is elmondta, hogy nagy családot akar, ámbár még nem készült fel a gyerekvállalásra.

Forrás: EPA

"Az a helyzet, hogy ez az én életem, és nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. Férjhez fogok menni, szerelmes vagyok belé. Szeretem a kicsiket, de nem vagyok terhes. El tudom képzelni magam négy vagy öt gyerekkel, de először egy kutyával indítunk" - mondta a sztár, aki hamarosan találkozik jövőbeli mostohalányával, a kétéves Korival, és megígérte, hogy segít felnevelni Shar Jackson színésznő második gyerekét (aki jövő hónapban születik, és akinek apja Kevin Federline). "Azt tervezem, hogy hamarosan találkozom a lányával. Azt hiszem, a szituáció egész érdekes lesz" - tette hozzá Britney.

Mások óvják és féltik őt: Brandy figyelmeztette Britneyt, hogy kétszer is gondolja meg, mielőtt egy éven belül másodszor is férjhez megy. Brandy két évvel ezelőtt ment hozzá Robert Smith producerhez, szült egy gyereket, majd elvált, és azt állítja, hogy még nem állt készen a házasságra. "Britney, nyugodj meg és találd meg önmagad! Ahhoz, hogy férjhez menj, helyén kell, hogy legyen az eszed és meg kéne értened, hogy ez a döntés örökre szól. Hatalmas döntés előtt állsz, tehát ha nem készültél még fel rá teljesen, akkor ne is erőltesd. Én magam nem voltam eléggé felkészült" - mondta Brandy. Britney szóvivője múlt héten megerősítette, hogy a sztár eljegyezte magát Kevin Federline táncossal annak ellenére, hogy még három hónapja sem járnak együtt. Idén januárban Britney egyszer már volt férjnél, Las Vegasban ment hozzá Jason Alexanderhez, majd 55 óra elteltével érvénytelenítették a házasságot.