Rúzsa Magdi, az ördögi angyal

Vágólapra másolva!
Elkészült Rúzsa Magdinak, a Megasztár tehetségkutató verseny 2006-os győztesének első saját lemeze, mely a jövő héten először az [origo]-n lesz hallható.
Vágólapra másolva!

Magdi debütáló nagylemeze az Ördögi angyal címet kapta, mellyel a vajdasági lány a benne lévő kettősséget szeretné kifejezni: "ördögi" énjéről a rockos, tempós dalokkal tesz tanúbizonyságot, míg "angyali" oldalát érzelmesebb, lírai számaival fejezi ki a 14 dalos lemezen. A korong első "kislemeze" és klipesített dala, az Aprócska blues Magdi saját szerzeménye, melyet a Megasztár elődöntőjében is elénekelt már, s melynek nagy szerepe volt abban, hogy bejutott a verseny döntőjébe.

A lemezen közreműködő zenészek között találjuk többek között Presser Gábort, Závodi Gábort és Jamie Winchestert, akik a dalszerzésben is részt vettek, utóbbiban tettestársuk Magdi volt megasztáros kollégája, Novák Péter is. Az előrejelzések szerint Rúzsa Magdi debütáló korongja a tél egyik leginkább várt albuma. Ezt sugallja az is, hogy a Megasztár után, a nyár folyamán boltokba került válogatásalbumból eddig közel 70 ezer példány talált gazdára. Az Ördögi angyal jövő héten először itt, az [origo]-n lesz majd hallható.