Újabb tragédia érte Céline Diont

Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency GettyImageRank3 HORIZONTAL Talking USA Nevada Las Vegas Caesars Palace - Las Vegas SINGER MUSIC PRESS CONFERENCE Photography Celine Dion Arts Culture and Entertainment Celebrities residency 2015 resuming Col
Céline Dion
Vágólapra másolva!
Alig két nappal az után, hogy Céline Dion férje, René Angélil gégerákban elhunyt, az énekesnő egyik bátyja is meghalt daganatos megbetegedések miatt - tudatta a francia-kanadai születésű világsztár szóvivője.
Vágólapra másolva!

Céline Dion tizenhárom testvérének egyike, Daniel Dion rákbetegséggel - gégerákkal, nyelvrákkal és agydaganattal - küzdött évek óta.

Céline Dion Forrás: AFP/Getty Images/Ethan Miller

Az 59 éves férfi a kanadai Québecben hunyt el, ahol az egész Dion család él. Bár a család a gyász tiszteletben tartását és a kommentárok mellőzését kérte, a People magazin internetes kiadása szombaton hosszabb cikket szentelt az elhunytnak. A magazin tartózkodó, közszeretetnek és közmegbecsülésnek örvendő férfiként írta le Daniel Diont. Egyúttal beszámolt arról is, hogy a Las Vegasban tartózkodó Céline jelenleg férje temetésének előkészületeivel foglalkozik.

René Angélil végső búcsúztatása abban a montreali Notre Dame bazilikában lesz a jövő pénteken, ahol a pár az esküvőjét tartotta 1994-ben.