Mégis lesz jövőre Táncdalfesztivál az Arénában

50+ éves Táncdalfesztivál
Jövőre is lesz 50+ éves Táncdalfesztivál. 2021. január 3-án rendezik meg a dupla Aréna-koncertet, amelyekre január 27-én már meg is kezdték a jegyek árusítását.
Vágólapra másolva!
Rajongói nyomásra újra lesz 50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában. A többkoncertes rendezvényt jövő januárban tartják.
Vágólapra másolva!

Szokás szerint sikeres volt az idei duplaelőadás az 50+ éves Táncdalfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában. És noha a szervezők úgy harangozták be, hogy az idei lesz az 50 éves jubileumkor elindított sorozat utolsó állomása, a rajongók nyomására jövőre biztosan rendeznek még hasonló koncertet. Meskó Zsolt rendező-producer korábban azt nyilatkozta, „már a koncerten nézők sokasága rohamozott meg minket, azóta pedig

hogy remélik, az idei, utolsó jelző csak marketingfogás volt, és lesz még folytatás. A hatalmas érdeklődés, a dupla koncerten megtapasztalt közös öröm arra késztetett minket, hogy elhalasszuk a búcsúzást.”

Jövőre is lesz 50+ éves Táncdalfesztivál-koncert Forrás: Origo

A következő koncertcsokor 2021. január 3-án lesz. Az ideihez hasonlóan duplaelőadással, 14 és 19 órától. A dalokat az eddigi, néhány éves hagyománynak megfelelően eredeti, táncdalfesztiválos hangszerelésükben, egy 60 tagú szimfonikus zenekarral adják elő.