Első boltját nyitja a lassan 60 éves The Rolling Stones

London, 2020. szeptember 8.
Ruházati termékek a Rolling Stones brit rockzenekarral kapcsolatos ajándéktárgyakat árusító üzletben a londoni Carnaby Street-en 2020. szeptember 8-án, egy nappal a bolt hivatalos megnyitója előtt.
MTI/AP/Matt Dunham
London, 2020. szeptember 8. Ruházati termékek a Rolling Stones brit rockzenekarral kapcsolatos ajándéktárgyakat árusító üzletben a londoni Carnaby Street-en 2020. szeptember 8-án, egy nappal a bolt hivatalos megnyitója előtt. MTI/AP/Matt Dunham
Vágólapra másolva!
Szerdán nyílik a The Rolling Stones rockegyüttes első boltja a londoni Carnaby Streeten.
Vágólapra másolva!

Szeptember 9-én Londonban nyit az elso The Rolling Stones-bolt. Az RS No 9 elnevezésű üzletben a rockbanda rajongói mindenféle merchandising terméket vehetnek, de lesznek divatos ruhadarabok és kiegészítők is felkapott tervezőktől, konfekció és egyedi darabok egyaránt.

Az együttes közleményében azt írta: a Soho, ahol a bolt nyílik, mindig is szoros kapcsolatban volt a rock and roll-al, ezért a Carnaby Street tökéletes hely számukra. Remélik, hogy páratlan élményt szerez a bolt mindenkinek, aki majd Londonba látogat – írták.

A megnyitó egybeesik az együttes Goats Head Soup című lemezének ismételt kiadásával. A korongon három még ki nem adott szám is szerepel, köztük a Scarlet. A Rolling Stones 1962-ben alakult Londonban, és eddig 25 stúdióalbuma jelent meg.