Lemaradtál a kedvenc tévéműsorodról? Semmi gond, hisz az Archív TV kínálatában megtalálod!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időszak fejlesztésének köszönhetően immár a T-Home által nyújtott összes Interaktív TV szolgáltatás előfizetői - a Közszolgálati csomag előfizetői, a társszolgáltatók ADSL előfizetőinek nyújtott IPTV szolgáltatások ügyfelei, valamint az üzleti előfizetők kivételével - az Archív TV kínálatából is válogathatnak.

Így, aki lemaradt kedvenc tévéműsoráról, vagy elfelejtette azt az IPTV vagy az Interaktív Sat TV elektronikus műsorújságján (EPG) keresztül rögzíteni, az Archív TV szolgáltatásban a LifeNetwork és az Ozone Network meghatározott tartalmait műsorszámonként, vagy előfizetéses konstrukcióban utólag is megtekintheti, amennyiben e csatornák a díjcsomagjában elérhetők.

Thinkstock

Az Archív TV havi előfizetési díja 490 forint, amely összegért korlátlan számú archív tartalom tekinthető meg egy hónapon keresztül a folyamatosan bővülő kínálatból. Ha pedig valaki mindössze egy műsort szeretne megnézni az Archív TV tartalmai közül, annak a szolgáltatás eseti kölcsönzési díja 50 forint. Ezért az összegért a műsorújság szerinti adás időpontjához képest 72 órán belül, a kölcsönzési időpontot követően 6 órán át korlátlan számban nézheti újra az általa kiválasztott műsort.

Mint ismert, a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást. Ugyanígy a T-Home a hazai piacon szintén elsőként, 2011 decemberében Interaktív Sat TV néven új, interaktív szolgáltatásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatást vezetett be, amely -speciális hibrid technológiai megoldásként - internetes kapcsolaton keresztül interaktív tartalmakat biztosít a műholdas tévén.

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően nemrég meghaladta a 250 ezret. Az Archív TV az Interaktív Sat TV szolgáltatáson, annak bevezetése óta elérhető.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.t-home.hu oldalon található.

A Magyar Telekom a LifeNetwork és OzoneNetwork csatornákat működtető Origo Média és Kommunikációs Zrt. tulajdonosa.