Kényeztesd a nőt! 5 csábítási trükk férfiaknak

Vágólapra másolva!
A legtöbb férfi soha nem fog úgy kinézni, mint George Clooney, nem fog egy McLaren F1-ben végighajtani a belvárosi utcákon, és nem lesz képes Shakespeare szonettjeinek színvonalán bókolni kedvesének. Mégsincs minden veszve, íme néhány tipp, mivel tudnák a férfiak a kedvesüket a személyes varázsukon túl kényeztetni.
Vágólapra másolva!

1. Masszírozd finom illatú illóolajjal!


Látogass el egy drogériába, és vásárolj valamilyen finom illatú masszázsolajat, sőt, ha te magad állítod össze, akkor az még finomabb lehet. Igazán nem nagy ördöngősség: kell hozzá egy kis levendula, szantálfa-kivonat, citromfű, vagy bármilyen növény, aminek jó illata van, kell egy hordozó-olaj - erre a mandulaolaj a legjobb -, főzni kell egy keveset, és már kész is.


2. Tedd zavartalanná az együttlétet!


Ha a kapcsolat elején vagytok, még közel sem laktok együtt, ez az egyike az első randiknak. Vajon milyen benyomást szerez rólad az áhított lány, mikor meglátja az exed bekeretezett képét az íróasztalon, a több éve a sarokban gyűlő autós vagy számítástechnikai, vagy pornómagazinokat? Ezek nem igazán bizalomgerjesztőek. Ha megjött a párod, akkor telefont kapcsold ki, mint ahogyan az összes egyéb zajforrást is. Valami halk zene persze mehet, és jól jöhet egy nem tolakodó illat is a szobába.


3. Legyen illatos, hangulatos a lakásod!


Romantikus hangulatot lehet varázsolni egy lassú, erotikus zenével, de érdemes kipróbálni egy olyan lemezt, amin csak a tenger zaját lehet hallani. Az illatok tekintetében a füstölő, az illóolajok jó szolgálatot tehetnek.


Az ízek és az illatok szoros kapcsolatban állnak egymással, így például az eper-pezsgő kombináció nagyon kellemes lehet mindkét érzékszerv számára. A szezon végi eper a legjobb, mivel az illata ennek a legkellemesebb és a legerősebb.


4. Lendülj formába fizikailag is!


A gyúrás, edzés akkor megfelelő, ha még nem függsz tőle, és nem csodálod magad órákon át a tükörben, de mégis látszik valami eredménye. A legtöbb nő nem igazán van oda a bodybuilder pasikért, így itt is, mint mindenben a mértékletesség a lényeg.



5. Kényeztesd tantraszex-szel!


A tantrában a szex csupán eszköz és nem cél: nem különíti el az előjátékot, és a szex lényegi részét annyira, mint ahogyan az átlagos európai vagy amerikai teszi. Az előjáték szépen finoman átmegy a közösülés élményébe. A tantraszex gyakran egy órán át is eltarthat az előjáték, az orális szexnek pedig kiemelt szerepe van. Azonban a tudni kell, hogy ez a fajta szex nem az első randevúra való, hanem akkor, amikor már nincs köztetek semmiféle feszélyezettség, és tökéletesen egymásra tudtok hangolódni.