Vágólapra másolva!
Végre a könyvesboltokban a Mindentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó népszerű könyvsorozat negyedik kötete. Az ME standján az érdeklődők nem csak a vaskos kötetet forgathatják...
Vágólapra másolva!

A Mindentudás Egyetemének előadásait és a hozzájuk kapcsolódó háttéranyagokat tartalmazó, ezüstbe öltöztetett könyvsorozat a könyvbarátok polcán már évek óta különösen előkelő helyet foglal el. Idén júniusban megjelenik a sorozat várva várt negyedik kötete is.

Ebből az alkalomból minden kedves régi és leendő hallgatónkat szeretettel várjuk a 76. Ünnepi Könyvhéten a Mindentudás Egyeteme által működtetett Internet sarokban Budapesten a T-Pont 5. kerületi, Petőfi Sándor utca 17-19. szám alatti üzletében. Az üzletben az érdeklődők tizennégy kihelyezett terminálon böngészhetnek a világhálón.

Az érdeklődők a helyszínen belelapozhatnak a régi kötetekbe és a legújabb összeállításba egyaránt. A Mindentudás Egyetemének legsikeresebb előadásainak emlékezetes pillanatait a jelenlévők a helyszínen elhelyezett kivetítőkön idézhetik fel.

A kötetek a könyvheti helyszínen nem, de a szomszédos Vörösmarty téren, illetve az igényes könyvesboltokban továbbra is megvásárolhatók.

Az üzlet a könyvhét idején az alábbi nyitva tartás szerint látogatható:

június 2., 3., 6.: 9-20 h
június 4.: 10-15 h
(június 5.: zárva)

A negyedik kötet tartalma itt olvasható.
Információk a Mindentudás Egyeteme könyvsorozatról itt olvashatók.