Motorgyűjtemény a hetedik emeleten

Vágólapra másolva!
Kiássa, megpucolja, kicserél rajta ezt-azt, és felteszi a szekrény tetejére - így lehet röviden összefoglalni Algács József leletmentő munkáját, aki szobrok vagy festmények helyett régi motorkerékpárokkal tölti meg hetedik emeleti panellakásának szabad felületeit. Sem a harminchárom motor, sem a terület nem elég, de minden tekintetben növekedés várható.
Vágólapra másolva!

Hét gyerek, feleség, kutya - szép életmű, ám Algács József nem elégszik meg ennyivel. Lelkesen gyűjti a régi motorkerékpárokat, vagy inkább azok roncsait, amelyeket ha nem is szalonállapotra újít fel, de mindenképpen megőriz az utókor számára.

Eddig azonban - egy, a csepeli sétálóutcán rendezett kiállításon kívül - nem nyílt lehetőség bemutatni a szívvel, lélekkel gondozott gyűjteményt, ezért a motorok Józsi bácsi lakásában (falra szerelve, szekrény tetején, vagy ahol épp akad hely) és a ház pincéjében várják a fordulatot, amelyre hamarosan sor kerülhet.

Ezenkívül Babetta-chopperről, világjáró Danuviáról és a gyűjtemény értékéről is szó esik a hetedik emeleti motorrajongóról szóló videónkban.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FwpVrXF39wCNJMc2