Luxusszálloda Versace villájából

Vágólapra másolva!
A négy éve meggyilkolt divattervező hatalmas floridai villájában luxushotelt alakít ki jelenlegi tulajdonosa. A gyilkosság óta rengetegen érdeklődnek a ház iránt.
Vágólapra másolva!

Luxusszálloda lesz Gianni Versace villájából, amelyben 1997-ben meggyilkolták a divatdiktátort. A villa Miamiban, az Ocean Drive 1116. szám alatt áll, jelenleg egy dúsgazdag amerikai, Peter Loftin a tulajdonosa, aki 2000 őszén vásárolta meg 19 millió dollárért. Az ő tervét hagyta jóvá a Miami nevezetességeivel foglalkozó hivatal. A tervek szerint a házat szállodává alakítják, és 15 lakosztályában napi 2-6 ezer dollárért lehet majd megszállni.

A Miami Herald című lapban megjelent hírt Scott Brush idegenforgalmi szakértő kommentálta. Szerinte a ház vonzereje abban áll, ha megtartják az eredeti berendezést, és megőrzik a hangulatát. Ezt viszont Loftinnak ügyesen eladhatóvá kell tennie. Az 1930-ban épült "Casa Casuarina" nevű villa egy tizennegyedik századi palota tervei alapján épült. Gianni Versace 1992-ben vette meg és alakította ki benne floridai "menedékét". 1997-től, a gyilkosság óta rengeteg turista és érdeklő jár a környékre bámészkodni, és sokan szeretnének belépni a házba.