Bírósági felügyeletet kértek Gábor Zsazsának

szórakozz, Sztárok, akik rengetegszer házasodtak, Gábor Zsazsa
Vágólapra másolva!
Nem szeretné, ha kihasználnák anyja jóhiszeműségét, ezért bírósági felügyeletet kért Gábor Zsazsa mellé a lánya. Francesca Hilton szerint a színésznő 27 évvel fiatalabb férje elszigeteli anyját az emberektől, és erősen nyugtatózza.
Vágólapra másolva!

Francesca Hilton, Gábor Zsazsa lánya arra kérte a bíróságot, hogy bízzanak meg egy hivatalos embert a 95 éves színésznő pénzügyeinek és orvosi ellátásának felügyeletével - írja a brit BBC csatorna online oldala. A magyar származású híresség különböző sebészeti beavatkozások, többek között egyik lábának amputálása miatt közel két éve ágyhoz van kötve. "Amit a színésznő lánya a bíróságtól kért, az az, hogy biztosítsák: senki sem használja ki a Gábor Zsazsa környezetében élők közül anyja jóhiszeműségét" - mondta a lány ügyvédje.

A bíróságnak benyújtott kérelem szerint a színésznő kilencedik férje, Frederic von Anhalt herceg egyre inkább elszigetelve és erősen benyugtatózva tartja Gábor Zsazsát. "Az anyám férje rendkívüli módon elszigetelte anyámat a többi embertől" - állítja a kérelemben Francesca Hilton. "Mielőtt eltörte a csípőjét, naponta többször is beszéltünk telefonon. Mióta megtörtént a baleset, a férje elvitte a telefonkészüléket az ágyából" - tette hozzá. Von Anhalt csak akkor engedi, hogy a színésznő találkozzon egyetlen gyermekével, ha egy ügyvéd és egy orvos is jelen van - állítja a lány.

Hilton és Von Anhalt évek óta a nyilvánosság előtt csatáznak a színésznő pénzügyei és amiatt, hogy a lány szerint Von Anhalt akadályozza a kapcsolattartást közte és az anyja között. "Egyszerűen eltávolította az anyámat a közelemből" - fogalmazott egy évvel ezelőtti, a CNN csatornának adott interjújában.