Gyógyszertúladagolásban halt meg a férfi, aki gyilkosság miatt kamaszkora óta volt börtönben

Vágólapra másolva!
A 31 éves Michael Hernandez 2004-ben került be egy floridai börtönbe, mert 14 évesen megölte egy barátját, Jamie Gough-t az iskolában. A férfit a napokban holtan találták a börtönben, egyelőre úgy tudják, gyógyszertúladagolás okozta a halálát. A hír még az áldozat szüleit is sokkolta.
Vágólapra másolva!

A férfi 17 évvel ezelőtt egy Miami-i középiskolába járt, ahol

egy mosdóba csalta az egyik barátját, és elvágta annak torkát, majd a hátizsákja egyik belső zsebébe rejtette a kést. Még ugyanezen a napon egy másik társát, is megpróbálta a mosdóba csábítani, azzal a céllal, hogy végezzen vele, ez azonban nem sikerült neki.

A férfi tárgyalásán elmondták, hogy

Hernandez még kamaszkorában elhatározta, hogy sorozatgyilkos lesz, és egy listát is összeállított azokról, akiket meg akart gyilkolni.

Hernandez a bíróság előtt azzal próbált védekezni, hogy a gyilkosság pillanatában nem volt beszámítható, azonban ezt nem hitték el neki, és szándékos, előre kitervelt gyilkosság vádjában bűnösnek mondták ki, és életfogytiglan börtönre ítélték.

Az ítélet óta rács mögött lévő férfit

április 29-én holtan találták a cellájában, a helyi hírek szerint gyógyszertúladagolásban halt meg.

A halál körülményeit azonban továbbra is vizsgálják, az idegenkezűséget egyelőre kizárták.

A helyi hírek szerint videófelvétel készült arról, ahogyan Hernandes hirtelen összeesett a börtönben.

A CBS4 tv beszélt Gogh szüleivel fiuk gyilkosának haláláról, akik meglepő módon azt válaszolták, hogy egyáltalán nem örülnek, inkább szomorúak.

- mondta az anya, Maria Gogh.

- tette hozzá férje, Jorge Gogh.

A pár részvétét fejezte ki Hernandez szüleinek is,

Maria együttérzően közölte velük, hogy tudja, mennyire fájdalmas érzés az ember saját gyerekének elvesztése - írta meg a DailyStar.