A boltban vetkőzött le egy argentin nő, hogy ruháiból csináljon maszkot - videó

argentin no
Vágólapra másolva!
Egy argentin nő mindenképpen meg akart felelni a koronavírus miatt bevezetett szabályoknak, amikor egészen alsóneműig levetközött egy fagylaltozóban, hogy ruháiból maszkot formálva takarja el az arcát. Az eset az üzletben vásárló család szeme láttára történt, akik döbbenten figyelték a meghökkentő eseményeket.
Vágólapra másolva!

Egy argentin nő egy fagylaltozóban, hogy megfeleljen a maszkviselési szabályoknak elkezdett vetkőzni, egy apa és két lánya szeme láttára,

majd a ruháiból maszkot formált, hogy eltakarja az arcát.

A nő melltartóra, bugyira és egy pár papucsra vetkőzött, mielőtt megpróbálta a fekete ruháját a szája elé kötni,

miután korábbi próbálkozása, hogy felöltözve szolgálják ki, de maszk nélkül, kudarcba fulladt.

A sorban álló család tagjai döbbenten figyelték a nő produkcióját, amit az üzlet biztonsági kamerája rögzített - írta meg a Dailystar.

A felvételen jól látható, hogy az apa többször is aggódva tekint hátra.

A nőt a személyzet tagjai kitessékelték az üzletből.

Helyi források beszámolói szerint a nő egy 11 fős csoportnak próbált fagylaltot vásárolni, mert a koronavírus miatt bevezetett korlátozások értelmében limitálva van az üzletekben tartozkodók maximális száma.

Később állítólag a társaságnak sikerült fagylaltot vennie, de arról nincs hír, hogy elvitelre rendeltek vagy sikerült egy normális arcmaszkot beszereznie valakinek, hogy legalább a csoport egyik tagját beengedjék az üzletbe.