Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Súlyos agysérülést szenvedett a játszótéren egy amerikai diáklány

Szegénység child benefit icon image feature refugee child migration integration IMMIGRATION SOCIETY SQUARE FORMAT The shadow of a man and a refugee boy are cast onto the sand on a playground in th
The shadow of a man and a refugee boy are cast onto the sand on a playground in the state accomodation office in Brunswick, Germany, 27 August 2014. The accomodation of the growing number of refugees poses a challenge to the communities. Photo: Julian Stratenschulte/dpa
Vágólapra másolva!
Súlyos agysérülést szenvedett egy 13 éves lány, akinek a fejét az iskolai játszótéren verte a betonba egy fiú - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Az ismeretlen fiú annyit mondott, vicces volt, ezért csinálta. Neeka Atkinsont azonnal kórházba szállították. A vizsgálatok során rájöttek, hogy egy vérrög van az agyában, ezért azonnal a műtőbe tolták. Négy órán keresztül küzdöttek érte, végül mesterséges kómába helyezték.

Egy idő után felébresztették a lányt, aki

az ápolónőtől annyit kérdezett, meghalt-e, mert nem érezte a testét.

Mint kiderült, csak a jobb oldalát tudja használni.

A rendőrség nyomoz az ügyben, de mivel folyamatban lévő ügyről van szó, így se a hatóság, se az iskola nem nyilatkozik. A Sentamu Akadémia ügyvezető igazgatója, Helen Winn annyit mondott, nagyon aggódnak a diákjuk életéért, imádkoznak, hogy mihamarabb felépüljön.

A GoFundMe oldalon gyűjtés indult, hogy segítsenek a kezelési költségekben, valamint abban, hogy Neeka nagymamája vele maradhasson.

A címlapi / social media kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről