Egy zaklató megpróbálta elrabolni David Beckham kislányát

Los Angeles Galaxy v Inter Miami CF GettyImageRank2 major league soccer soccer Horizontal SPORT
David Beckham érdekes titkot árult el feleségéről
Vágólapra másolva!
London – Ijesztő hónapokon van túl David és Victoria Beckham: a korábbi angol válogatott futballsztár és felesége gyermekeik épségéért aggódtak, miután egy mentálisan beteg nő, aki jó ideje zaklatta őket, tavaly megpróbálta elrabolni 11 esztendős kislányukat, Harpert.
Vágólapra másolva!

A brit BBC beszámolója szerint az 58 éves watfordi asszony ügyével a londoni bíróság foglalkozott, bűnvádi eljárásra azonban nem kerül sor annak mentális problémái miatt - írja a Blikk.

Azt ugyanakkor

megtiltották, hogy a nő kapcsolatot létesítsen a korábbi Manchester United- és Real Madrid-játékos családjával.

Ez azon ritka esetek egyike, amikor

határozatlan időre szóló tiltásra van szükség ahhoz, hogy megvédjék a Beckham család tagjait a súlyos pszichés vagy fizikai sérüléstől

– jelentette ki az ügyben kijelölt bíró.

A meghallgatás során kiderült, a nő tavaly július és november között fenyegető üzeneteket írt, s megjelent a család Oxfordshire-i és Nyugat-Londoni otthonánál is.

November 18-án aztán az exfocista és az énekesnő kislányának iskolája előtt is feltűnt, azt állítva, azért jött, hogy elvigye Harpert.

Tehetetlennek és dühösnek éreztem magam. Nagyon aggódtam a gyermekeim biztonságáért – mondta a bíróságnak az Inter Miami tulajdonosaként ideje nagy részét az Egyesült Államokban töltő korábbi sztárfocista. Beckhaméknek egyébként négy gyermekük van, Harper mellett három idősebb fiú, Brooklyn, Romeo – aki édesapja klubjában focizik –, és Cruz.