Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Két mozgó metrókocsi között akart vizelni, majdnem tragédia lett belőle

weather Horizontal
A commuter carries a bottle of water as they exit the carriage of a London Underground tube train in central London, on July 19, 2022 as the country experiences an extreme heat wave. - Britain on Tuesday recorded its first ever temperature exceeding 40 degrees Celsius (104 degrees Fahrenheit), with the mercury provisionally registering 40.2C at Heathrow Airport, the country's meteorological agency the Met Office said. (Photo by Niklas HALLE'N / AFP)
Vágólapra másolva!
Sok súlyos baleset történt a londoni tömegközlekedési eszközökön az elmúlt negyed évben - írja a Metro.
Vágólapra másolva!

A londoni tömegközlekedést üzemeltető vállalat negyedéves egészségügyi és biztonsági beszámolójában több balesetről is írtak, az egyik különösen furcsa volt.

A Piccadilly Line metróvonalon

egy férfi két mozgó metrókocsi között akart vizelni, de közben beverte a fejét.

A sérülése súlyos volt, de szerencsére túlélte az esetet.

Más esetekről is beszámoltak. Nyolcan estek le a lépcsőn, egy nő bele is halt a sérüléseibe a Walthamstow Central állomáson.

Egy gyengén látó utas súlyosan megsérült, amikor egy vonatról a sínekre esett.

Április és június között egy haláleset és 43 súlyos baleset történt London tömegközlekedési eszközein. A társaság dolgozói összesen 263 alkalommal sérültek meg, ebből kétszer súlyosan.

A vállalat azt nyilatkozta, hogy céljaik között szerepel a minél biztonságosabb tömegközlekedés biztosítása, és új stratégiákat dolgoznak ki ennek érdekében. Ugyanakkor hozzátették, hogy a balesetekért nagyban felelős emberi viselkedést nem tudják befolyásolni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről