Lopott Maseratival karambolozott három tinédzser Floridában, egyikük meghalt

Vágólapra másolva!
A Pinellas megyei rendőrség tájékoztatása szerint egy floridai tinédzser meghalt, két másik pedig megsérült, miután elloptak egy Maseratit, és karamboloztak vele helyi idő szerint vasárnap reggel. Az autó állítólag nem volt lezárva, még a kulcsok is benne voltak. 
Vágólapra másolva!

A két 15 éves és egy 16 éves fiatalból álló bűnbandára a helyi helikopteres rendőri egység lett figyelmes vasárnap reggel, amikor autókat próbáltak meg feltörni - írja az ABC.

Egy alkalommal szerencséjük volt, találtak egy Maseratit, aminek nyitva volt az ajtaja, sőt még a kulcsok is benne voltak.

A rendőrség közlése szerint az egyik 15 éves tini vezette a luxusautót, amikor nagy sebességnél elvesztette az uralmát a Maserati felett, kisodródott az útról majd többszöri ütközés után felborult.

Bob Gualtieri seriff közlése szerint a balesetben az egyik fiatal meghalt, a másik kettő súlyosan megsérült, az egyikük valószínűleg a kórházi ellátás ellenére sem fogja túlélni.

A seriff szerint a sofőrnek nem volt jogosítványa.

A hatóságok továbbra is folytatják a nyomozást az ügyben, az incidensről készült felvételeket pedig kedden fogják nyilvánosságra hozni.